24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι η βοτανοθεραπεια;

H βοτανοθεραπεία ή φυτοθεραπεία είναι η θεραπεία προβλημάτων του οργανισμού με φυτικά φάρμακα (φυτά ή μέρη αυτών) υπό τη μορφή αφεψηματων,τα λεπτών – καψουλων, αλοιφων, κομπρεσων ή γαληνικών σκευασμάτων( βαμματων). Μπορούν να συνδυαστούν αρμονικά μεταξύ τους και να αυξηθεί το θεραπευτικό αποτέλεσμα (θετική συνέργεια). Θεωρούνται λιγότερο τοξικά από από τα χημικά φαρμακευτικά σκευάσματα. Συνιστώνται για διάφορες ασθένειες, είτε οξείες είτε χρόνιες.

Που μπορώ να την χρησιμοποιώ;

Η Βοτανοθεραπεία έχει ένα πολύ μεγάλο φάσμα εφαρμογής, τόσο εκτεταμένο,όσο είναι και το πεδίο του οργανισμού. Όσα βότανα υπάρχουν πάνω στον φλοιό της γης, τόσες είναι και οι θεραπείες τους. Από την κλασική βοτανική αγωγή ως Φυσιοπαθητική έως την Παραδοσιακή κινεζική ιατρική και την Αγιουρβέδα.

Η εναλλακτική θεραπεύτρια του Krikelis +Spa Αντιγόνη Κρικέλη, διπλωματούχος Βοτανοθεραπεύτρια μπορεί να σας καθοδηγήσει σε σχέση με τις αισθητικές ανάγκες σας( ακμή, κυτταρίτιδα, υπερτρίχωση, παχυσαρκία κ.α.) αλλά και τις οργανικές ευαισθησίες σας στον κόσμο των Βοτάνων.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00