24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ

Όλοι κατανοούμε το πόσο επιτακτικό ρόλο παίζει η διατροφή τόσο στην υγεία του ανθρώπου, όσο και στην ομορφιά του.

Δυστυχώς οι τροφές έχουν χάσει μεγάλο μέρος από τις αξίες τους και για να παίρνουμε αυτές τις αξίες που χρειαζόμαστε, επειδή είναι απαραίτητες για τη ζωή μας,για τη λειτουργία του οργανισμού μας, πρέπει να γνωρίζουμε, τι πρέπει να τρώμε, σε τι ποσότητα και πως πρέπει να τρώμε. Τέτοιες πληροφορίες είναι απαραίτητες, όσο διαπιστώνουμε,ότι όλο και περισσότερες τροφές προκαλούν δυσανεξίες στους ανθρώπους. Ο οργανισμός αντιμετωπίζει κάποιες τροφές ως δηλητήρια. Το άτομο συνεχίζει να καταναλώνει τέτοιες τροφές, με αποτέλεσμα ο οργανισμός του να αντιδρά και να δηλώνει συμπτώματα μη ανοχής, όπως πονοκέφαλοι, φουσκώματα, δυσκοιλιότητα, κολίτιδες,ταχυκαρδίες, πόνοι στην πλάτη, κακή διάθεση, υπνηλία, υπερκινητικότητα, αλλεργίες και πολλά άλλα.

Οι αισθητικές ανάγκες στις περισσότερες περιπτώσεις κρύβουν πίσω μια κακή και ανισόρροπη διατροφή.

Η κυτταρίτιδα, η χαλάρωση, η γήρανση του δέρματος, οι ρυτίδες, η ακμή, η υπερτρίχωση τα πρησμένα βλέφαρα τα πρησμένα πόδια το πάχος και άλλα αισθητικά προβλήματα συνδέονται άμεσα με τη διατροφή.

Τότε θεωρούμε απαραίτητο τον έλεγχο της τροφικής δυσανεξίας για να βγάλουμε έξω τις τροφές,που γι’ αυτό το διάστημα μας “δηλητηριάζουν” και στην συνέχεια να προτείνουμε διατροφικό πρόγραμμα ικανό να αποκαταστήσει τις υπέρευαισθησίες στον οργανισμό,να στηρίξει το δέρμα στις ανάγκες του και να ανακάμψει η διαδικασία της γήρανσης.

Τα “προβλήματα” από Αισθητικής άποψης στο πρόσωπο και στο σώμα, είναι πολυπαραγοντικά και έχουν τις αιτίες τους πρωτίστως στο ψυχισμό, ύστερα εκδηλώνονται ως διαταραχές στα όργανα και τελικά αντανακλώνται ως εικόνα εξωτερικά στο δέρμα και σε ολόκληρο το σώμα.

Σε όλες τις περιπτώσεις των αισθητικών “προβλημάτων” το άτομο λαμβάνει διατροφολογική εκπαίδευση. Υποστηρίζουμε ότι η διατροφή είναι ένας απ’ τους κύριους παράγοντες που σηματοδοτούν και επηρεάζουν τόσο άμεσα την υγεία και την ομορφιά του προσώπου και του σώματος.

Το πρώτο βήμα πρέπει να ξεκινάει από εδώ. Με την επιλεγμένη διατροφή καταφέρνουμε να διώξουμε τις φλεγμονές απ’ τον οργανισμό και να εξασφαλίσουμε την ισορροπημένη λειτουργία του. Αυτός ο έλεγχος γίνεται με το test τροφικής δυσανεξίας και λαμβάνει διατροφικές συμβουλές.

Ο “ασθενής” εκπαιδεύεται, ώστε να διαφοροποιήσει τις διατροφικές του συνήθειες, να αποβάλλει τις κακές, να ασκείται και να περάσει σε ένα νέο τρόπο ζωής γεμάτο από θετικά συναισθήματα, ομορφιά και υγεία.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00