24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Αφορά φοιτητές, άνεργους, μαθητές, πολύτεκνους

Κλασική μέθοδος , που εφαρμόζεται πάνω από 50 χρόνια και δίνει σίγουρα και αδιαμφισβήτητα αποτελέσματα. Η εφαρμογή της μεθόδου στην Ελλάδα γίνεται μόνο από εκπαιδευμένους αισθητικούς στα ΑΤΕΙ της χώρας ,όχι από άλλους χρήστες μηχανημάτων γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.

Από τι εξαρτάται το τελικό αποτέλεσμα;

Αυτό εξαρτάται από από την σωστη διεισδυση της βελονας στο καταλληλο βαθος, την αναλογη ροη ρευματος και από τη θεση της τριχας μεσα στο θυλακιο της. Όταν η τριχα “χτυπηθει” σωστα είναι βεβαιη η καταστροφή της και ως εκ τουτου η μη επανεμφάνιση της ποτέ ξανά.

Ποιά είναι ακριβώς η διαδικασία;

  1. εφαρμόζουμε αναισθητική αλοιφή(προαιρετικά)
  2. εντοπίζουμε την τρίχα
  3. εισχωρούμε την βελόνα στο θύλακα
  4. διοχετεύουμε το ρεύμα
  5. δοκιμάζουμε με ενα τσιμπιδάκι αν αφαιρείται χωρίς καμία αντίσταση. Αν ναι, επαναλαμβάνουμε το βημα 3 και 4.

Πολλοί λένε ότι αυτή η μέθοδος πονάει και αφήνει ουλές στο δέρμα. Ειναι αλήθεια;

Η βελονα είναι ιδιαιτερα λεπτη οσο η τριχα και δεν χτυπαει το δερμα, αλλά κυλαει μαλακα διπλα στο στελεχος της τριχας και φτανει ως εκει που είναι η ριζα της. Διοχετεύεται ελαχιστο ρευμα τοσο, οσο χρειαζεται για να αυξησει τη θερμοτητα των υγρων γυρω απο τον θυλακα της τριχας και να τον θερμολυσει ( δυλ. να τον καταστρέψει), αυτή και τα ανα γεννητικα της κυτταρα που τον περιβάλλουν.

Άρα αυτό που πονάει δεν είναι η διείσδυση της βελόνας όπως νομίζουν οι περισσοτεροι, αλλά το ρεύμα! Όπως όλοι γνωρίζουμε ο πόνος είναι τελείως υποκειμενικός στον καθένα. Έτσι για τους πιο ευαίσθητους και ευαίσθητες εφαρμόζουμε 30 λεπτά πριν τη θεραπεια αναισθητική κρέμα και έτσι ο πόνος μηδενίζεται.

Η δημιουργία ούλων είναι γεγονός και οφείλεται σε λάθος διείσδυση της βελόνας και παραμετροποίηση της έντασης του ρεύματος. Η σωστή τεχνική και η εμπειρία του χειριστή επίσης εκμηδενίζουν αυτή την πιθανότητα.

Σε ποιά σημεία μπορεί να γίνει ριζική αποτρίχωση με βελόνα;

Η μεθοδος βρισκει εφαρμογη σε όλα τα σημεια του σωματος και σε πολύ ιδιαιτερα σημεια που δεν γινεται το LASER, όπως γύρω απο τα φρυδια και πολύ κοντά στα μάτια για ένα μόνιμο σχήμα, γυρω απο τις θηλες του στηθους και μέσα στα αυτιά των ανδρών.

Σε τι είδους τρίχες προτεινεται η ριζική αποτρίχωση με βελόνα;

Η μέθοδος αυτή αφαιρεί όλων των ειδών τις τρίχες. Από τη στιγμή που έχουμε στη διάθεση μας το Laser δεν χτυπάμε με τη βελόνα τις μαύρες τρίχες που καλύπτουν μεγάλες περιοχές όπως πόδια κ.α. διοτι είναι πιο χρονοβόρο.

Προτείνεται σε τρίχες:

  • λίγες
  • πολύ αραιά φυτρωμένες
  • λεπτες
  • χνούδι
  • ανοιχτοχρωμες (χωρίς πολύ μελανίνη),
  • ξανθιες,
  • λευκές και υαλωδεις
  • σε περιπτώσεις που το μόνιμο αποτέλεσμα είτε έρχεται πιο γρήγορα σε σύγκριση με το Laser είτε αποτελει πιο οικονομική λύση από το Laser. (απαιτείται ειδική διάγνωση)

Ιδανική και μοναδική επιλογή αποτελεί η ριζική αποτρίχωση με τη βελόνα επίσης όταν οι τρίχες συνεχίζουν να φυτρώνουν αφού έχουν χτυπηθεί αρκετές φορές με το λέιζερ. Υπάρχουν πλέον πολλές γυναίκες που βρίσκονται σε αυτό το αδιέξοδο και δεν ξέρουν ότι μπορεί να υπάρξει μόνιμη λύση στο πρόβλημα τους.

Υπάρχει κάποιο μυστικό για μια επιτυχημένη αποτρίχωση με τη βελονα;

Ο εμπειρος – εκπαιδευμενος Αισθητικος εφαρμοζει τη μεθοδο με:

  • Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η σωστή εφαρμογή σας εξασφαλίζει την πλήρη καταστροφή της ρίζας της τρίχας και όχι απλώς την αφαίρεσή ( “ξερίζωμα”) της με το τσιμπιδάκι. (βλέπε “διαδικασία”)
  • Ταχυτητα. Αυτό σας γλιτώνει απο περιττά έξοδα διότι η χρέωση γίνεται με βάση το χρόνο. Ένας άπειρος τεχνίτης χρειάζεται περισσότερο χρόνο να χτυπήσει τις ίδιες τρίχες που χρειάζεται ένας έμπειρος.