24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ο Χώρος μας

KRIKEKLI' S SPA - Kέντρο αισθητικής και επιστημονικό εργαστήριο ομορφιάς, που λειτουργεί στην Καρδίτσα από το 1989.
Επικοινωνία

Το κέντρο αισθητικής Krikeli’s + SPA αποτελεί ένα επιστημονικό εργαστήριο ομορφιάς, που λειτουργεί στην Καρδίτσα. Ιδρύθηκε το 1989 από την Φιλιώ Κρικέλη και λειτουργεί μέχρι και σήμερα με βασικό σκοπό την ομορφιά και υγεία του δέρματος.

Επιστημονική Κατάρτιση

 

Υγεία

 

Ομορφιά

Εξυπηρέτηση

 

Ποιοτικές Υπηρεσίες

 

Εμπειρία

 

Αξιόπιστες Τεχνικές

Η κα Κρικέλη είναι πτυχιούχος Αισθητικός του ΤΕΙ Αθηνών και οι έντονες ανησυχίες της καθώς και οι έρευνες και αναζητήσεις που έχει κάνει για την επιστήμη της αισθητικής, είχαν ως αποτέλεσμα σήμερα το Krikeli’s + spa να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Παράλληλα η συνεργασία της με την Αντιγόνη Κρικέλη πτυχιούχο Αισθητικό – Κοσμητολόγο νέας γενιάς διευρύνει τα όρια του χώρου στην ολιστική αισθητική.Η άριστη και ανοδική πορεία του Krikeli’s + spa, οφείλεται στα εξελιγμένα και υπερσύγχρονα μηχανήματα και κοσμητολογικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα στελέχη μας τα οποία συνεχώς επιμορφώνονται, προσφέροντας έτσι ένα υψηλό επίπεδο παροχών.

Η Αντιγόνη και Φιλιώ Κρικέλη, είναι πτυχιούχοι Αιαθητικοί – Κοσμητολόγοι του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Εδώ και δεκαετίες παρακολουθούν όλες τις τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο της Αισθητικής και της Αντιγήρανσης συμμετέχοντας σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι διπλωματούχοι των εναλλακτικών θεραπειών: Βιοσυντονισμού, Ρεφλεξολογίας, Αρωματοθεραπείας, Βοτανικής Ιατρικής, Γεμμοθεραπείας, Ενεργειακής Διατροφολογίας, Ιριδολογίας, Σπονδυλοθεραπείας, Κινέζικης Ιατρικής, Ηλεκτροβελονισμού, Βιοενεργειακού ελέγχου, Manual Lymph Drainage, Shiatsu.

Είναι συνιδιοκτήτες και συνεργάτες στο KRIKELI’S + spa, Κέντρο Αισθητικής, Αντιγήρανσης και Αποτρίχωσης, εναλλακτικών εφαρμογών και spa, που έχει την έδρα του στην Καρδίτσα, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Οι εργασίες τους επικεντρώνονται στο στόχο:
“Αναζήτηση της ποιότητας της ζωής μέσα από την τέχνη και την επιστήμη της Αισθητικής και των εναλλακτικών θεραπειών”

Δείχνουν έτσι και προτείνουν μια διαδρομή με φυσικές και όχι επεμβατικές μεθόδους, με φροντίδα και αγάπη, από όπου μπορεί να λαμβάνει ο άνθρωπος την χαρά της ομορφιάς, αλλά και την ευεξία, την ευφορία, καθώς και τη διάθεση να συνεχίζει να ζει.

Στη σύγχρονη εποχή το επάγγελμα του Αισθητικού μπορεί να γίνεται τροφοδότης των αξιών του ανθρώπου, που είναι απαραίτητες για να μπορεί να επιβιώνει με δύναμη και αξιοπρέπεια και όχι να ενισχύει την κούφια ματαιοδοξία και υπερηφάνεια, που μοιραία με το πέρασμα του χρόνου θα τον οδηγήσουν στην κατάθλιψη και τη μοναξιά.

Στο χώρο μας φροντίζουμε για την υγεία και την ομορφιά του ανθρώπου, σαν δυο αξίες βασικές για τη ζωή. – Με εκτίμηση, Αντιγόνη και Φιλιώ Κρικέλη

ONLINE ΡΑΝΤΕΒΟΥ - ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ GDRP

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00