24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Ένα ζευγάρι καλοσχεδιασμένα φρύδια είναι το «κάδρο» που πλαισιώνει και αναδεικνύει τα όμορφα μάτια , χαρίζει ένταση στο βλέμμα, φρεσκάδα και εκφραστικότητα σε όλο το πρόσωπο! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το όμορφο σχήμα στα φρυδια μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση ενός λίφτινγκ προσώπου!
Στο KRIKELI’S+spa με βάση τις αναλογίες και το ύφος του προσώπου σας, θα δώσουμε το κατάλληλο σχήμα στα φρύδια, έτσι ώστε να αναδεικνύεται η ισορροπία, η αρμονία και η ομορφιά των χαρακτηριστικών σας.
Η σειρά που ακολουθούμε για να σας δώσουμε το ιδανικό για εσας σχήμα είναι:
Μελετάμε την γεωμετρία του προσώπου
Σας προτείνουμε το σχήμα που σας ταιριάζει δείχνοντας σας που πρεπει να αρχίζει, που να τελειώνει και σε ποιο σημείο θα γίνει η γωνία του φρυδιού.
Με την δική σας συγκατάθεση ξεκινάμε την εφαρμογή
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ ΜΕ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ
O κλασικός τρόπος για να σχηματίσουμε τα φρύδια σας με κάθε λεπτομέρεια και ακρίβεια σε σχέση με τις άλλες μεθόδους (κερί – κλωστή).
Βασικά πλεονεκτήματα ενός επαγγελματία αισθητικού:
Δεν τραβάει ούτε τραντάζει το δέρμα καθώς αποτριχώνει. Αυτό έχει ως συνέπεια την χαλάρωση του δέρματος αυτής της περιοχής.
Αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα χωρίς να τις κόβει με αποτέλεσμα να φαίνονται εκει μικρές μαύρες τελείες και φυσικά να φυτρώνουν σύντομα!
Πόσος καιρός χρειάζεται για αλλάξω το σχήμα των φρυδιών μου?
Το πρόβλημα υπάρχει όταν έχουμε λεπτά ή κοντά φρύδια και θελουμε να τα παχύνουμε ή να τα μικρύνουμε. Το διάστημα ποικίλει. Σε μερικές γυναίκες χρειάζεται 1 μήνας ενώ σε άλλες 2. Μπορείτε να κάνετε μια τελευταία προσπάθεια με την καθημερινή εφαρμογή καστορέλαιου. Αν και τότε δεν έχουν φυτρώσει νέες τρίχες στα σημεία που θέλετε, δυστυχώς δεν θα φυτρώσουν ξανά.
Έτσι έχετε 2 λύσεις: α) να συμπληρώσετε τα κενά με την τεχνική της δερματοστιξίας ή ημιμόνιμο μακιγιάζ ή microblading που θα διαρκέσει 1 έως 3 χρόνια. β) με την καθημερινή χρήση μολυβιού ή σκιάς ή ειδικής μάσκαρα.
Συμβουλή μας:
Μην προσπαθείτε να ταιριάξετε τα φρύδια άλλης γυναίκας στα δικά σας. Αναδείξτε το δικό σας στυλ! Επίσης μην ξεχνάτε ότι στην τηλεόραση και στα περιοδικά δεν βλέπουμε την μέση γυναίκα αλλά μια μειοψηφία όμορφων γυναικών που είναι αρκετά μακιγιαρισμένες και έχουν υποστεί επεξεργασία στην εικόνα!