24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER SOPRANO ICE

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER SOPRANO ICE

Για μονιμη και ανωδυνη απομάκρυνση της τριχοφυιας.
Η άσκηση του επαγγέλματος στον τομέα της μόνιμης αποτρίχωσης απο το 1989 έως σημερα, μας οδήγεί στην επιλογή και σωστή εφαρμογή της κατάλληλης τεχνολογίας για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αυτό που όλοι θέλουμε!

Το Soprano Ice αυτή τη στιγμή είναι το ταχυτερο Laser αποτριχωσης, λογω της κεφαλης διοδου στα 810nm, εξασφαλιζει γρηγορη, ανωδυνη, ανετη, και αποτελεσματικη μόνιμη αποτρίχωση.

Για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο παρουσιάζεται ως νεα μέθοδος η αποτρίχωση εν κινήσει In Motion- S.H.R., καταστρέφοντας όλους τους θύλακες των τριχών χωρίς να αφήνει κενά αναμεταξύ τους, όπως μπορεί να γίνεται με τη μέθοδο παλμό-παλμό. Είναι το ταχύτερο laser αποτρίχωσης και συστήνεται για μεγάλες περιοχές όπως πλατη, ποδια, χερια.

Συγκριτικα με αλλα Lasers που σε αντιστοιχες περιοχες χρειαζονται 2 ωρες ανα συνεδρια, το συγκεκριμενο laser διαρκει λιγοτερο 30-40 λεπτά.

Διαθετει τεχνολογια ice tm cold sapphire, μηχανισμο δυναμικής ψύξης. Έτσι δινει τη δυνατοτητα να εφαρμοζεται χωρις πονο και κινδυνο εγκαυματος , ακομα και στις πιο ευαισθητες περιοχες (προσωπο, ανω χείλος, λαιμος, μπικινι, γόνατα).

Τι ακριβώς είναι η Laser αποτρίχωση;

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το laser για αποτρίχωση είναι μια εντελώς ακίνδυνη θεραπεία. Εκπέμπει μια δέσμη φωτός, που μετατρέπεται σε θερμότητα και απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη (χρωστική) της τρίχας με αποτέλεσμα την καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων, που προάγουν την τριχοφυΐα., αφήνοντας ανέπαφη την γύρω περιοχή. Δεν έχει καμία αρνητική επίδραση στις δομές του δέρματος που δεν έχουν μελανίνη (ιστούς, εσωτερικά όργανα, λεμφαδένες κλπ).

Είναι μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης;

Ο θύλακας της αναγεννούς τρίχας καταστρέφεται παντελώς και για πάντα. Αυτό σημαίνει οτι από την στιγμή μου θα χτυπηθεί μια τρίχα (που τηρεί τις προϋποθέσεις) με το Laser Soprano δεν θα ξαναφυτρώσει ποτέ ξανά.

Από τι εξαρτάται το επιτυχές αποτέλεσμα με laser αποτρίχωση; Ποιές είναι οι προϋποθέσεις;

Αρχικά να επισημάνουμε οτι όλες οι μεσογειακές γυναίκες και άνδρες έχουν επιτυχημένη μόνιμη αποτρίχωση με το Soprano ice και μπορούν να το κάνουν.

Προϋποθέσεις:

 • το χρώμα της τρίχας (όσο πιο μαύρη είναι, τόσο πιο εύκολα εξαφανίζεται- λιγότερες επισκέψεις)
 • το πάχος της τρίχας (όσο πιο χοντρη είναι τόσο πιο εύκολα εξαφανίζεται- λιγότερες επισκέψεις)
 • το ορμονικό υπόβαθρο . (Γενικά μιλώντας, η δυσλειτουργία ορμονών των γονάδων, του θυρεοειδούς και των επινεφριδίων δυσκολεύουν την εξαφάνιση των τριχών στο πρόσωπο-ορμονοεξαρτώμενη περιοχή-. Αυτό απαιτεί λήψη λεπτομερούς ιστορικού και συνδυασμό και άλλων μεθόδων για την εξισορρόπηση των ορμονών και την επιτυχή αντιμετώπιση της τριχοφυίας. Σε αυτή την περιπτωση το λέιζερ δεν αποτελεί μονοθεραπεία και δεν πρέπει να επαναπαύεστε σε αυτό!)
 • την ηλικία ( η προεφηβεία, η εφηβεία και η εμμηνόπαυση δυσκολεύουν την δράση του laser)
 • την περιοχή (οι ορμονοεξαρτώμενες περιοχές που είναι το πρόσωπο – όχι τοσο το μουστάκι – και κάποια σημεία στον κορμό χρειάζονται περισσότερες επισκέψεις)
 • η λήψη φαρμάκων (ιδιαίτερα κορτιζόνης)
 • την φάση έκφυσης της τρίχας(εξήγηση παρακάτω)
 • την συσκευή laser που χρησιμοποιείται.(ποιότητα κατασκευής)
 • την σωστή εφαρμογή του χειριστή
 • η συνέπεια του πελάτη.( κάθε μήνα)

Γιατί να κάνω αποτρίχωση με laser;

 • Πρώτα γιατί είναι μία μόνιμη αποτρίχωση που απαλλάσσει δια παντός απ’την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα
 • Αφήνει το δέρμα απολύτως υγιές
 • Αισθητικά όμορφο και απαλό, χωρίς ερεθισμούς- θυλακίτιδες και τρίχες εγκλωβισμένες στο δέρμα και χωρίς τον κίνδυνο για χαλάρωση- δερματίτιδες- πληγές – ξηρότητα- αλλεργίες και ευρυαγγειες που ελλοχεύουν σε άλλες προσωρινές μεθόδους αποτρίχωσης( κρεμες-ξυράφι-κερί-αποτριχωτικές μηχανές κ.α.)
 • Τέλος υπάρχουν και ιατρικοί λόγοι που επιβάλλουν την λέιζερ αποτρίχωση όπως οι θυλακίτιδες- σπυράκια- ιστορικό θηλωμάτων-κύστης κόκκυγος κλπ.

 

Πόσες φορές χρειάζεται να κάνει κάποιος laser αποτρίχωση για να απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα;

Το πρώτο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι η τρίχα κινείται σε ένα κύκλο ζωής. Γεννιέται και πεθαίνει (πέφτει) και ξαναγεννιέται στον ίδιο θύλακα. Η διάρκεια ζωής της τρίχας ποικίλει από 1 μήνα ως 2-3 χρόνια. Ας λάβουμε ως παράδειγμα τις τρίχες του προσώπου που έχουν χρόνο ζωής περίπου 2 μήνες. Κατά διαρκείας της ζωής της, η τρίχα περνά από τρία στάδια, τρεις φάσεις:

 • την αναγενή φάση
 • την καταγενή φάση
 • την τελογενή φάση

Στην αναγενή φάση η τρίχα είναι βαθιά, σκουρόχρωμη, σχετικά κοντή και ο βολβός της είναι γεμάτος από αναγεννητικά κύτταρα. Στην τελογενή φαση ο βολβός συρρικνώνεται έρχεται στην επιφάνεια της επιδερμίδας μαζι με όλα τα αναγεννητικά του κύτταρα που έχουν στεγνώσει και συμπυκνωθεί και στον θύλακα αρχίζει η διαδικασία της γέννησης μιας νέας τρίχας.

Η κάθε φάση της τρίχας του προσώπου διαρκεί 15-25 μέρες περίπου. Τοτέ αν η αποτρίχωση γίνει στην πρώτη φάση της τρίχας, αυτή θα καταστραφεί παντελώς και δε θα ξαναβγεί ποτέ. Αν γίνει πάνω σε μια τρίχα τελογενης φασης, τότε η τρίχα δεν καταστρέφεται καθότι είναι ήδη νεκρή, και το φως του laser δεν απορροφάται έως το βάθος, άλλα ούτε η νέα τρίχα καταστρέφεται, γιατι δεν βγήκε ακόμη στην επιφάνεια της επιδερμίδας να την ανιχνεύσει το φως του laser, είναι ακόμη στον βυθό του θύλακα .Μέτα από 1 μήνα όμως αυτή η τρίχα θα βγει στην επιφάνεια θα είναι μια αναγενής τρίχα και όταν την χτυπήσουμε θα καταστραφεί ολοκληρωτικά και δεν θα ξαναφυτρώσει. Οι καταγενείς τρίχες έχουν ένα ενδιάμεσο αποτέλεσμα, όταν χτυπιούνται.

Ένας άλλος παράγοντας που αξίζει να γνωρίζουμε και που σχετίζεται με την αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης είναι το πόσο ορμονοκρατούμενη είναι η περιοχή του σώματος που απευθυνόμαστε.το πρόσωπο π.χ. είναι ιδιαιτέρα ορμονοεξαρτώμενη περιοχή και έχει ανα τετραγωνικό εκατοστό 1500 θύλακες ανενεργούς. Όταν λοιπόν υπάρχει ορμονικό πρόβλημα και ενεργοποιούνται όλοι αυτοί οι θύλακες , τότε καταλαβαίνουμε ότι χρειάζονται πολλές επαναλήψεις θεραπειών.

Ο μέσος όρος επαναλήψεων-επισκέψεων της λέιζερ αποτρίχωσης κυμαίνεται χονδρικά από 6-10 φορές, 1 φορά το μήνα για να «χτυπιούνται οι αναγενείς τρίχες». Στα άκρα και στην περιοχή μπικίνι οι επαναλήψεις ελαχιστοποιούνται.

Υπάρχουν αντενδείξεις στην LASER αποτρίχωση;

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος και δεν βλάπτει τους γύρω ιστούς, εσωτερικά όργανα και λεμφαδένες διότι απλά αυτά στερούνται μελανίνης.

Περαιτέρω οδηγίες και συμβουλές από τον Διπλωματούχο Αισθητικό πρέπει να τηρούνται απο τον θεραπευόμενο.

 • Μπορεί να εμφανιστεί ερύθημα, και περιθυλακικο οίδημα που υποχωρεί μετά από λίγα λεπτά ή λίγες ώρες. Αυτή η αντίδραση είναι αναμενόμενη και επιθυμητή θα λέγαμε. Αποτελεί μια ένδειξη ότι η τρίχα κάτω απο την επιφάνεια (η ρίζα) έχει καεί και χτυπηθεί στην σωστή ένταση.
 • Υποχρωμίες ή υπερχρωμίες μπορεί να υπάρξουν όταν δεν τηρούνται οι οδηγίες, αλλά και αυτές υποχωρούν με την πάροδο του χρόνου.
 • Δεν είναι αντένδειξη η κύηση, αλλά για ψυχολογικούς λόγους ας αποφεύγεται (ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς)
 • Η φωτοδερματίτιδα, φωτοευαισθησία και η λήψη φωτοευαισθητοποιών φαρμάκων είναι σχετικές αντενδείξεις για όλα τα laser
 • Με τα πιο εξελιγμένα laser μπορεί να γίνει αποτρίχωση σε σταθερές μορφές ψωρίασης και λεύκης.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να γίνει laser αποτρίχωση;

Σε όλο το σώμα:
στο πρόσωπο – παρειές – φαβορίτες – φρύδια – μεσόφρυο – άνω χείλος (μουστάκι) – μέτωπο(φύτρες μαλλιών) – λαιμός – αυχένας – αυτιά – στήθος – μαστός – κοιλιά – μέση – μασχάλες – χέρια – δάχτυλα – μηροί – μπικίνι – γάμπες – πλάτη – γλουτοί – εσω γλουτών για αποφυγή και θεραπεία της κύστης κόκκυγα.

Προτείνονται κάποιοι κανόνες πριν τη θεραπεία;

 • αποφύγή μηχανικών μεθόδων αφαίρεσης της τρίχας από τη ρίζα όπως κερί-ταινίες- χαλάουα- μηχανές αποτρίχωσης, τουλάχιστον για 4 εβδομάδες πριν τη θεραπεία.
 • θα πρέπει να αποτριχώνεται η περιοχή 1-2 ημέρες πριν τη θεραπεία με προϊόντα αφαιρέσεις του στελέχους της τριχιάς όπως ξυραφάκι ή κρεμες αποτρίχωσης.
 • αποφυγή της μακροχρόνιας έκθεσης στον ήλιο, τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες πριν τη θεραπεία

Κανόνες μετά τη θεραπεία

 • καθημερινή ενυδάτωση της περιοχής
 • αποφύγετε την τριβή, το ζεστο νερό και τη σωματική άσκηση για 24ωρες μετά τη θεραπεία
 • τοποθετείστε αντιηλιακό στη θεράπουσα περιοχή για τουλάχιστον 6 εβδομάδες το καλοκαίρι.

Επιτρέπεται να κάνω Laser αποτριχωσης το καλοκαίρι;

Σε αντιθεση με αλλα lasers το SOPRANO ICE εφαρμοζεται ολες τις εποχες του χρονου.

Είναι το μονο εγκεκριμενο συστημα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ από τον FDA (Food and Drug Administration -αντίστοιχος ΕΟΦ-) της Αμερικης για την αποτελεσματικότητα της εφαρμογης του σε μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα!

Ξεκινώντας τη θεραπεία, πρέπει να σταματήσω να ξυρίζομαι;

Η θεραπεία με το Soprano ice δεν έχει τέτοια δεσμευση! Μέχρι να ολοκληρωθούν οι επισκέψεις και απαλλαγείτε απο τις ανεπιθύμητες τρίχες, μπορείτε να ξυρίζεστε καθημερινά αν επιθυμείτε. Το τελικό αποτέλεσμα δεν επηρεάζεται. Το ξυραφάκι κόβει μόνο το στέλεχος της τρίχας. Ο δικός μας στόχος είναι η ρίζα της.

 

Χρειάζεται επαναληπτικές συνεδρίες η θεραπεία με το Soprano Ice;

Το πρωτόκολλο της θεραπείας με το soprano ice θέλει την κάθε θεραπεία κάθε 30-40 μέρες χωρίς ενδιαμεσα επαναληπτικά. Μεγάλο πλεονέκτημα για τις πολυάσχολες γυναίκες!

Αφού ολοκληρωθεί η θεραπεία μου, θα πρέπει να κάνω συντήρηση;

Οχι, δεν χρειάζεται.Η αποτρίχωση με το Soprano Ice είναι μόνιμη, που σημαίνει οτι οι τρίχες που θα εξαφανιστούν δεν θα ξαναφυτρώσουν ποτέ ξανά.

Ενδεικτικές τιμές

 • άνω χείλος 15€ / η επίσκεψη
 • πόδια 70€ / η επίσκεψη
 • ανδρική πλάτη 66€ / η επίσκεψη
Διαβάστε για τη δημοτικότητα του soprano ice στα ΜΜΕ

Η τελειότητα στα… πόδια σας!

Θέλετε όμορφα πόδια, χωρίς τριχοφυΐα, με απαλό και μεταξένιο δέρμα; Με το καινοτόμο σύστημα αποτρίχωσης Soprano ICE, που αποτελεί και την αγαπημένη μέθοδο αποτρίχωσης των διασήμων, μπορείτε να τα αποκτήσετε! …  – Περισσότερα

Soprano Ice: Η τεχνολογία που άλλαξε για πάντα όσα γνωρίζαμε για τη μέθοδο της αποτρίχωσης με laser!

Η Εύη Αναστασίου, manager της Healthy Derma Clincs, μας εξηγεί τι είναι το Soprano Ice και γιατί το επιλέγουν όλο και περισσότερο ως μέθοδο αποτρίχωσης τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες. Ειδικά αυτήν την περίοδο του χρόνου, αφού είναι το ίδιο αποτελεσματικό και σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

Το Soprano Ice είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους του δέρματος και τρίχας. Είναι ιδανικό ακόμη και για τα μαυρισμένα ή ευαίσθητα δέρματα. Επίσης είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, φυσικά και για τις ευαίσθητες περιοχές ή το πρόσωπο που απασχολούν τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άντρες … – Περισσότερα

Πατήστε εδώ και δείτε το άρθρο στο Madame Figaro (Δεκέμβριος 2018)

Πατήστε εδώ και δείτε το άρθρο στο Celebrity (Δεκέμβριος 2018).

Πατήστε εδώ και δείτε το άρθρο στο madamefigaro.gr (19-11-18).

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00