24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΙΡΙΔΟΛΟΓΙΑ

Η ιριδολογία δίνει μια σαφή εικόνα της φυσικής κατάστασης της υγείας ολόκληρου του οργανισμού. Μέσα από διαφορά σημαδια που εμφανίζονται στην ίριδα του ματιού (το χρωματιστό μέρος) μπορούμε να καταλάβουμε την κατάσταση των οργάνων του οργανισμού. Υπάρχει μια αντανάκλαση-αντικατοπτρισμός των οργάνων πάνω στην ίριδα.

​Στην αρχαιότητα ο Ιπποκράτης εξέταζε τις αλλαγές στο χρώμα των ματιών των ασθενών του, ενώ οι Χαλδαίοι επέλεγαν τους πολεμιστές τους από τα μάτια. Οι Κινέζοι και Ιάπωνες γνώριζαν πώς να ανακαλύπτουν ασθένειες παρατηρώντας την ίριδα, το άσπρο του ματιού, την κόρη και τα βλέφαρα.

Με την ιριδολογια μπορούμε να προσδιορίσουμε κληρονομικές τάσεις και αδυναμίες και την ικανότητα λειτουργίας ενός οργάνου.

Είναι μια μέθοδος η οποία μπορεί στην πραγματικότητα να μας βοηθήσει να μελετήσουμε τις αλλαγές που προκύπτουν. Έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να παρατηρήσουμε απ’ το μάτι τις αλλαγές των ιστών των διαφόρων οργάνων, όπως στην πραγματικότητα γίνονται επιδεινώνοντας ή βελτιώνοντας την υγεία μας.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποιες προδιαθέσεις οι οποίες με τις κατάλληλες προϋποθέσεις δημιουργούν μελλοντικά παθήσεις.

Πρέπει να πούμε ότι ο ιριδολόγος δεν κάνει διάγνωση ασθενειών ούτε δίνει φάρμακα αλλά αντιμετωπίζει τα διάφορα προβλήματα με φυσικές και εναλλακτικές θεραπείες.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00