24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΛΕΜΦΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ

ΛΕΜΦΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ

Αξίζει να γνωρίζουμε οτι το λεμφικό σύστημα είναι ο “σκουπιδοτενεκές” του οργανισμού. Αυτό και μόνο μας υποδεικνύει τη σπουδαιότητά του. Οτι δηλαδή, αν δεν φροντίζουμε για τον καθαρισμό του κατά διαστήματα, θα δώσει προβλήματα στον οργανισμό.

Τι προβλήματα αντιμετωπίζει το λεμφοενεργειακό μασάζ με βεντούζες;

Συνδρομο κατακράτησης υγρών, κακή κυκλοφορία, μεταβολικά προβλήματα, πονοκεφάλους, τοξινωμένα όργανα, χαμηλό ανοσοποιητικό, αλλεργίες, πάσης φύσεως οιδήματα, χρόνια φλεβική ανεπάρκεια, επιδείνωση της κατάστασης των αυτοάνοσων και πολλά άλλα.

Τότε γίνεται κατανοητό ότι με την πολύ εξειδικευμένη τεχνική της λεμφικής παροχέτευσης, μπορούμε τόσο να αποκαταστήσουμε προβλήματα όπως τα παραπάνω, ή να συντηρούμε την υγεία του λεμφικού συστήματος.

Πως γίνεται;

Εφαρμόζεται από τον εξειδικευμένο θεραπευτή, είτε με το χέρι με πολύ συγκεκριμένες κινήσεις και πιέσεις, είτε με βεντούζες, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διαδρομή που έχει σαν στόχο να διεγείρει “ξυπνήσει” τους λεμφαδένες και να διευκολύνει την κυκλοφορία του λεμφικού υγρού.

Εφαρμόζεται σαν συμπληρωματική θεραπεία στην απώλεια του τοπικού ή ολικού λίπους (αδυνάτισμα) και ως κυρια θεραπεία στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Η Αντιγόνη Κρικέλη είναι εξειδικευμένη θεραπεύτρια στη λεμφική μάλαξη Manual Lymph drainage, μετεκπαιδευθείσα Hogeschool Van Utrecht της Ολλανδίας και στο Freiburg της Γερμανίας.

Κόστος: 55€

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00