24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΣΥΣΦΙΞΗ – ΧΑΛΑΡΟ ΔΕΡΜΑ

ΧΑΛΑΡΟ ΔΕΡΜΑ – ΣΥΣΦΙΞΗ

Τι ακριβώς είναι η χαλάρωση; Διορθώνεται;

Το δέρμα είναι ζωντανό και αντιδρά στις συνθήκες που το επιβάλλουμε. Όταν οι συνθήκες είναι τοξικές και επιβαρυντικές, είτε είναι εσωτερικές (ψυχολογικές-διατροφής-διαβίωσης κλπ) είτε εξωτερικές (ήλιος, μολυσμένο περιβάλλον κλπ), το δέρμα γηράσκει. Η χαλάρωση του δέρματος είναι ένδειξη γήρανσης. Η πρώτη διαδικασία που υφίσταται, είναι η οξείδωση. Τότε σε κυτταρικό επίπεδο έχουμε μεταβολική κατάπτωση .

Τα υλικά που χρειάζονται για την επιβίωση των κυττάρων δεν επαρκούν και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις λειτουργίες τους όπως πριν.

Με λίγα λόγια τα κύτταρα χάνουν σιγά σιγά την ενεργεία τους και γηράσκουν. Οι ινοβλάστες δεν παράγουν την ποσότητα του κολλαγόνου και της ελαστίνης που χρειάζεται και έτσι αυτό χάνει την ελαστικότητα του και την υγρασία του και γίνεται άτονο και σκληρό.

Ο μυϊκός ιστός αποσυνδέεται και προβάλλεται όλη αυτή η αδυναμία στο δέρμα, τότε αυτό δείχνει και είναι χαλαρό.

Σήμερα χάρη στην εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής Κοσμητολογίας, μπορούμε να εφαρμόζουμε lifting θεραπείες προσώπου, λαιμού και σώματος (γλυπτική) που επιφέρουν άμεσα, ορατά αποτελέσματα με ανώδυνο και μη επεμβατικό τρόπο.

Το lifting χωρίς νυστέρι είναι πλέον γεγονός με εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Δουλεύουμε σε κυτταρικό επίπεδο, επιτυγχάνοντας έτσι την αντιστροφή χωρίς πόνο και χρόνο ανάρρωσης.

Η Μεταμόρφωση του δέρματος ξεκινάει από το ίδιο το δέρμα.

Με την σύγχρονη τεχνολογία μπορούμε να επιφέρουμε την επαναδιαμόρφωση των ινών του κολλαγόνου.

Να επηρεάσουμε τους Βιολογικούς ιστούς και να ενεργοποιήσουμε τους μηχανισμούς της κυτταρικής επανοδόμησης και επιδιόρθωσης.

Μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να πετύχουμε αποτελεσματική σύσφιξη στο δέρμα και την αποκατάσταση της υγείας του.

Πάντα συνεργικά εργαζόμενοι, προτείνουμε στο άτομο κατευθύνσεις για την εσωτερική επιδιόρθωση των κυτταρικών βλαβών και ανάκαμψη της γήρανσης με διατροφή, άσκηση, και συμπληρώματα διατροφής. Τεχνολογικά υποστηρίζουμε τη χαλάρωση του δέρματος με τον Accent θεραπεία σύσφιξης, με ραδιοσυχνότητες με την plasma μέθοδο Lifting χωρίς νυστέρι, την mikroneedling θεραπεία καθώς και με τη μεσοθεραπεία ,στοχεύοντας στο πρόβλημα και με την δύναμη δραστικών στοιχείων σε δυναμικά προΐόντα.

ΜΑΤΙΑ

  • Μαύροι κύκλοι
  • Πρησμένα μάτια
  • Περιοφθαλμικές ρυτίδες
  • Βλεφαρόπτωση

Ποιές είναι οι αιτίες όλων αυτών των προβλημάτων;

Το κάθε ένα από αυτά τα προβλήματα, έχει και την δική του αιτία. Οι μαύροι κύκλοι σχετίζονται με την ποιότητα του δέρματος και με την ποιότητα της ζωής του ατόμου (τσιγάρο,ύπνος,κούραση). Επισημαίνεται περισσότερο σε σκουρόχρωμα δέρματα,σε άτομα με επιβαρυμένη ψυχολογική υγεία και σε άτομα που έχουν χαμηλό σίδηρο.

Η αντιμετώπισή τους είναι εφικτή συνδυαστικά, φροντίζοντας την υγεία,(διατροφή-ύπνος-ξεκούραση -ψυχολογία κ.α) και με την σύγχρονη τεχνολογία. Με δραστικές ουσίες ενδυναμώνουμε το δέρμα σε κυτταρικό επίπεδο, τις ίνες του κολλαγόνου, έτσι ώστε να πετύχουμε την πάχυνση του δέρματος σ’ αυτή την περιοχή,για να μη διαφαίνεται η αγγείωση από κάτω, ενώ ταυτόχρονα ισχυροποιούμε την μικροκυκλοφορία .Η λεύκανση επέρχεται σταδιακά εξυγιαίνοντας την περιοχή.

Πρησμένα μάτια

Τα πρησμένα μάτια σχετίζονται με οργανικές λειτουργίες, κυρίως των νεφρών και του συκωτιού. Με τον ενεργειακό έλεγχο asyra pro, μπορούμε να διαγνώσουμε την κατάσταση του οργανισμού και να τη διορθώσουμε εναλλακτικά σε ενεργειακό επίπεδο. Ταυτόχρονα με την εναλλακτική Αισθητική Lymph drainage, ρεφλεξολογία, αρωματοθεραπεία και ηλεκτροβελονισμό μπορούμε και εξωτερικά να εφαρμόσουμε τις τεχνικές που διαθέτουμε για να διορθώσουμε την εικόνα των ματιών του ασθενούς.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00