24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ – ΔΕΡΜΑ ΘΑΜΠΟ -ΤΡΑΧΥ – ΣΚΛΗΡΟ

Τι πρέπει να κάνω για να βελτιώσω την υφή του δέρματός μου;

Τι είναι η απολέπιση; Γιατί να την κάνω;

Στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας αναγεννώνται τα κύτταρα σε ρυθμούς γρήγορους στην νεανική ηλικία και με το πέρας του χρόνου η διχοτόμιση του κυττάρου καθυστερεί όλο και πιο πολύ και οι ρυθμοί επιβραδύνονται.Το αποτέλεσμα είναι η απόπτωση των νεκρών κυττάρων που φτάνουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας,να καθυστερεί και αυτή. Τότε συσσωρεύονται τα νεκρά κύτταρα στην κερατίνη στοιβάδα και κάνουν το δέρμα θαμπό, τραχύ και σκληρό και αδιαπέραστο από τα δραστικά στοιχεία των προϊόντων φροντίδας

Επίσης το κερατινοποιημένο δέρμα είναι ένα οξειδωμένο δέρμα, καθότι δεν καθαρίζεται σε βάθος από τους εσωτερικούς ρύπους,που φτάνουν στην επιδερμίδα ως προϊόντα αποτοξίνωσης, ούτε απ’ τους εξωτερικούς ατμοσφαιρικούς ρύπους και την οξείδωση της ηλιακής ακτινοβολίας.

Τότε όλη αυτή η επιβαρυμένη ατμόσφαιρα του δέρματος συντελεί στην γήρανσή του.

Η απολέπιση καταλήγει απαραίτητη καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου, γιατί το δέρμα είναι ζωντανό, “τρώει και αποβάλλει,” και τα προϊόντα της αποβολής πρέπει να απομακρύνονται από αυτό. Τα νεκρά κύτταρα και οι οξειδώσεις πρέπει τακτικά να απομακρύνονται, για να μένει το δέρμα υγιές, λαμπερό και δεκτικό.

Με την απολέπιση ανανεώνονται τα κύτταρα του δέρματος, γιατί ενισχύονται οι αναγεννητικοί μηχανισμοί του, ενεργοποιούνται και παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και στοιχεία που συντελούν στη νεότητα του.

Στο χώρο μας διαθέτουμε σύγχρονες θεραπείες για τη λάμψη του δέρματος και δραστικούς τύπους πίλιγκ,που μπορούμε να εφαρμόζουμε στο δέρμα για την επιπολλής ή περισσότερο βαθιά απολέπιση και αποκατάσταση της επιδερμίδας. Τέτοια είναι το ενζυματικο πίλινγκ, το φυτικό, με οξέα φρούτων, διάφορα χημικά πίλιγκ αλλά και το μηχανικό πίλιγκ με μικροκρυστάλλους το dermabration- face up. Το κάθε ένα χωριστά ή σε συνδυασμό εφαρμοζόμενα, μας δίνουν καταπλητικά αποτελέσματα

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00