24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

MATIA

ΠΕΡΙΟΦΘΑΛΜΙΚΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ

“Το πρόβλημα” των ρυτίδων γύρω από τα μάτια έχει τη βάση του κατά κύριο λόγο στην οξείδωση.
Ο ήλιος πέφτει κάθετα και χτυπά στις κόγχες των ζυγωματικών, τότε εκεί υπάρχει σωρευμένη ηλιακή ακτινοβολία, που οξειδώνει έντονα την περιοχή. Και όπως είπαμε και στο κεφάλαιο της Αντιγήρανσης,το οξειδωτικό stress είναι η θεμελιώδης αιτία της γήρανσης.

Και η ηλιακή ακτινοβολία κάνει έντονο οξειδωτικό stress.

Εμείς όλοι κατανοούμε ότι συμβαίνει η Βιολογική γήρανση με το πέρας του χρόνου, αλλά υπάρχει και η ηλιακή γήρανση ή φωτογήρανση λόγω της παρατεταμένης και αλόγιστης έκθεσης στον ήλιο.

Οι έντονες συσπάσεις των μυών γύρω από τα μάτια (συσπάσεις έκφρασης) είναι πάλι λόγος της δημιουργίας τους.

Η μεταμόρφωση αυτών των ρυτίδων, ξεκινά πρώτα απ’ την ενίσχυση και την εξυγίανση του δέρματος αυτής της περιοχής. Το ίδιο το δέρμα βοηθάει το δέρμα. Αρκεί εμείς να του δώσουμε τα εργαλεία να το κάνει. Με έντονη θεραπεία με αντιοξειδωτικά ,αναπλαστικά και ενυδατικά στοιχεία φροντίζουμε το δέρμα σε κυτταρικό επίπεδο, για να διορθώσει τις κυτταρικές του βλάβες. Και όταν αυτό γίνει, πετυχαίνουμε την απάλυνση ,έως και την εξαφάνιση αυτών των λεπτών ρυτίδων.

ΒΛΕΦΑΡΟΠΤΩΣΗ

Ένας βαρύς συνδετικός ιστός φυσιολογικά τείνει στην πτώση. Πολλές φορές αυτό συμβαίνει και με το δέρμα των βλεφάρων,τόσο, ώστε να σκεπάζει τα μάτια μέχρι τις βλεφαρίδες. Αυτό θα λέγαμε ότι είναι γονιδιακό. Αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επιβαρύνουν τα βλέφαρα και συντελούν στην πτώση τους. Ένας πολύ σημαντικός λόγος είναι η γήρανση, με τρόπο ώστε το μάτι και η περιοφθαλμική περιοχή να βαθαίνει και το δέρμα που καλύπτει το τόξο κάτω από τα φρύδια,να χαλαρώνει και να κατεβαίνει.

Η ίδια η γήρανση κάνει το δέρμα άτονο, να χάνει την ελαστικότητά του, τη σφριγηλότητά του και έτσι μαλακό και ανελαστικό που γίνεται,να χαλαρώνει και να πέφτει.

Πολλές φορές οι άνθρωποι  κοιμούνται στη μια πλευρά για μεγάλο διάστημα.Τότε “τσαλακώνουν” έντονα το δέρμα σε αυτή τη πλευρά του προσώπου τους, καθώς και το δέρμα των βλεφάρων τους.Έτσι γίνεται και βλέπουμε άτομα να έχουν το ένα βλέφαρο πεσμένο.

Αξίζει να ενθαρρύνουμε πολύ τα άτομα, που έχουν πεσμένα βλέφαρα και θέλουν να κάνουν κάτι για να τα ανορθώσουν.

Στο κέντρο μας διαθέτουμε τη μέθοδο Plasma pen – βλέφαροπλαστική χωρίς Νυστέρι με θαυμαστά αποτελέσματα.

Πολύ εύκολα,ανώδυνα, μη επεμβατικά και χωρίς χρόνο ανάρρωσης, τώρα μπορούμε με το Plasma pen να έχουμε βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι με άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη φορά, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς επαναδόμησης και επανόρθωσης πετυχαίνοντας τη σύσφιξη και ανόρθωση των βλεφάρων.

 

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00