24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι η Αρωματοθεραπεία;

Η Αρωματοθεραπεία είναι μια πανάρχαια θεραπευτική τέχνη, η οποία μέσω της Φύσης & των Φυτών, αξιοποιεί τις ιδιότητες των Αιθέριων Ελαίων. Αυτά εξάγονται με ψυχρή πίεση από ανθούς, φύλλα ή ρίζες. Χρησιμοποιούνται στο ανθρώπινο σώμα από το 2.000 π.χ. Στη βίβλο υπάρχουν στοιχεία για τη χρήση των Φυτών & των Ελαίων τους για θεραπευτικούς & θρησκευτικούς σκοπούς. Στην Αίγυπτο, στην Κίνα και στην Ινδία ήταν γνωστά πριν από αυτή την εποχή. Σταδιακά έφτασε στους Έλληνες & στους Ρωμαίους που με τη σειρά τους έφεραν αυτή την τεχνική στην Ευρώπη.

Τι μπορώ να μάθω για την αρωματοθεραπεία;

Τα αιθέρια έλαια έχουν ισχυρή θεραπευτικής δράση στο σώμα αφού έχουν την ιδιότητα να διεισδύουν πολύ εύκολα σε αυτό.
Αρωματοθεραπεία μπορούμε να κάνουμε με πολλούς τρόπους. Ο πιο γνωστός είναι το μασάζ του σώματος με αιθέρια έλαια όπου τα αναμιγνειουμε με λάδι της επιλογής μας. Γίνεται όμως και με κομπρέσες ή επιθέματα, μέσα στο Χαμάμ, στην μπανιέρα, με συσκευές που εξατμίζουν τα θεραπευτικά έλαια στο χώρο κ.α. Ένας επαγγελματίας αρωματοθεραπευτής μπορεί να συνταγογραφήσει ένα συνδυασμό αιθερίων ελαίων σύμφωνα με της ανάγκες του καθενός.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε προβλήματα αισθητικής;

Ακόμη με την αρωματοθεραπεία μπορούμε να βελτιώσουμε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με την επιβαρυμένη ψυχολογία και αντανακλούν στο σώμα, καθώς επίσης προβλήματα που σχετίζονται με την τοξίνωση της λέμφου, τη κακή κυκλοφορία κ.α. όπως ακμή, πανάδες, κυτταρίτιδα, χαλάρωση, υπερβάλλον βάρος, αφυδάτωση, λιπαρο, βρώμικο και γηρασμένο δέρμα.

Η Αντιγόνη Κρικέλη διπλωματούχος Αρωματοθεραπεύτρια κάνει τις εφαρμογές της αρωματοθεραπείας στο χώρο του Krikelis +Spa.

Κόστος: προσώπου από 20€, σώματος από 50

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00