24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Αποτελεί επαναστατικό μέθοδο με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε λίγες συνεδρίες. Στοχεύει στην μείωση του τοπικού περιττού λίπους με τη βοήθεια του ελεγχόμενου ψύχους από τα επίμονα σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και τη γυμναστική.

ΠΩΣ ΔΡΑ;

Η επαναστατική αυτή μέθοδος εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτίθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα, αγγεία , νεύρα, μύες, κτλ). Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω φυσικής μεταβολικής διαδικασίας. Δηλαδή με τα ούρα και τα κόπρανα. Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιπαποθηκών από τα επίμαχα σημεία.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ;
ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ;

Κατά τη θεραπεία εφαρμόζονται στην περιοχή από μια εως 4 κεφαλές αναρρόφησης (ανάλογα την έκταση της περιοχής}) οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για περίπου μία ώρα. Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη. Δημιουργείται μόνο μια ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά. Μετά η περιοχή μουδιάζει και είναι τελείως ανώδυνη.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ;
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ;

Κάθε θεραπευόμενη περιοχή χρειάζεται έως 4 συνεδρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συχνότητα των συνεδριών είναι κάθε 40 περίπου ημέρες.

ΠΟΣΟ ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Το αποτέλεσμα επέρχεται προοδευτικά. Οι μελέτες δείχνουν πως ενώ το εν τω βάθει υποδόριο λίπος παραμένει ανέπαφο,το επιφανειακό λίπος μειώνεται προοδευτικά σε διάστημα 2 μηνών.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ;

Βάσει ερευνών, η κρυολιπόλυση αποτελεί ασφαλή μη επεμβατική μέθοδο μείωσης τοπικού λίπους, χωρίς παρενέργειες. Ήπιας μορφής ερύθημα και μια υπαισθησία του δέρματος μπορεί να επιμείνει για καποιες ώρες ή ημέρες. Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ;

Ιδανικοί υποψήφιοι για τη θεραπεία με την κρυολιπόλυση είναι όσοι ελέγχουν τη δίαιτά τους (μειωμένη πρόσληψη κορεσμένων λιπαρών – μεσογειακή διατροφή) και έχουν τοπική εναπόθεση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία που αντιστέκονται στις δίαιτες και τη γυμναστική. Η θεραπεία δεν ενδείκνυται για παχύσαρκους ή άτομα με γενικευμένο συμπαγές λίπος.

Κόστος: από 100€

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00