24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

MED CONTOUR – VASER SHAPE

MED CONTOUR – VASER SHAPE

Τι είναι;

Είναι μια τεχνική λιποκαταστροφής, εναλλακτική της λιποαναρρόφησης και απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες.

Πως γίνεται;

Το μηχάνημα που μας δίνει αυτή τη δυνατότητα της λιποαφαίρεσης χωρίς νυστέρι, είναι το MED-CONTΟUR.Είναι ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα της πλέον εξελιγμένης τεχνολογίας. Είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα του τοπικού λίπους, εκει, που η δίαιτα και άσκηση από μονές τους δεν μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα.

Πως δρα;

Διαθέτει μια πατενταρισμενη κεφαλή, που εκπέμπει ειδικής συχνότητες υπερήχους. Στη πρώτη φάση ένα πλήθος από φυσαλίδες αέρα παράγονται μέσα στα υγρά του λιπώδους ιστού, οι οποίες υφίστανται υπό πίεση και εκρήγνυνται .Τοτε καταστρέφονται τα τοιχώματα του λιποκυττάρου με αποτελέσματα την ρευστοποίηση του λίπους. Ταυτόχρονα απελευθερώνονται λίπαρα οξέα και τριγλυκερίδια, τα όποια εκρέουν και παροχετεύονται στη λέμφο και το αίμα. Στη συνέχεια αποβάλλονται με τα ούρα. Μετά από κάθε θεραπεία, εφαρμόζεται λεμφικό μασάζ, για τη βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας.

Σε ποια σημεία εφαρμόζεται;

Εφαρμόζεται οποιαδήποτε υπάρχει τροπικό λίπος και κυτταρίτιδα, στους μηρούς, τους γλουτούς, στα γόνατα, στην κοιλία, στα μπράτσο,, στο σωσίβιοι της μέσης και άλλοι, σε Ανδρέας και γυναίκας.

Αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη συνεδρία, κάτι που είναι ανέφικτο για οποιαδήποτε άλλη μη επεμβατική μέθοδο λιποκαταστροφής. Μειώνει το τοπικό άπαχος από 2-6 πόντους σε κάθε συνεδρία, δίνοντας ένα αποτέλεσμα άμεσο, έμφαινες και μακράς διαρκείας.

Επιφέρει πόνο-δυσφορία;

Η μέθοδος είναι ανώδυνη, με την αίσθηση ενός απαλού μασάζ, χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες για την υγεία του ατόμου, καθότι είναι μη χειρουργική διαδικασία.

Τι κάνω μετά την θεραπεία, συμβολές;

  • μέτρια σωματική δραστηριότητα.
  • διατροφή χαμηλή σε λιπαρά
  • αποφυγή κατανάλωσης ζάχαρης και ποσοτήτων αλεύρων, καθώς και λήψη 2-3 λίτρων νερού ημερησίως ευνοούν την αποβολή λίπους και συντηρούν το αποτέλεσμα.

Πόσες επισκέψεις θα χρειάζονται;

Ο αριθμός των θεραπειών καθορίζεται μετά το διαγνωστικό έλεγχο.

Ποσό ασφαλής είναι;

Οι χρόνιες κλινικές μελέτες, καθώς και η έγκριση του F.D.A., καθιστούν τη μέθοδο απόλυτα ασφαλή. Διαθέτει διεθνές δίπλωμα ευρυσυτεχνιας.

Ποιο είναι το κόστος;

Το συνολικό κόστος της θεραπείας ποικίλει ανάλογα με τον υπο’ αγωγή λιπώδη ιστό, με τον αριθμό των περιοχών του σώματος και το συνολικό αριθμό των συνεδριών που απόκτιουνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι πετυχαίνει;

  • μείωση τοπικού πάχους
  • μείωση 2-6 πόντων στα σημεία που επιθυμούμε ανά συνεδρία
  • μείωση αριθμού λιποκυτταρων και όχι απλή συρρίκνωση τους
  • άμεσοι και εμφανές αδυνάτισα
  • λιπογλυπτικη σώματος- βελτίωση περιγράμματος
  • μείωση- βελτίωση κυτταρίτιδας( βελτίωση της λεμφικής φλεβικής κυκλοφορίας.

Κόστος: από 130€

VIDEO

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00