24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Μεσοθεραπεία είναι μέθοδος διοχέτευσης στο δέρμα ποικιλίας δραστικών ουσιών (cocktails) σε μικρές ποσότητες. Πρωτοξεκίνησε το 1958 στην Γαλλία από τον Dr. Michel Pistor. Από το 1987 χρησιμοποιείται στην Ιατρική σε πολλές ειδικότητες.

Εφαρμόζεται από την επιφάνεια μέσα σε όλο το βάθος του δέρματος (μεσοθεραπεία).
Συγκαταλέγεται στις καλύτερες και δημοφιλέστερες μεθόδους αντιγήρανσης και λάμψης τόσο για πρόληψη όσο και για αποκατάσταση των φθορών του δέρματος.

Σε ποιες περιπτώσεις προτείνεται;

Σε όλες τις περιπτώσεις που εκδηλώνουν μία ανάγκη, στο πρόσωπο και στο σώμα.
Σε νεανικά δέρματα και σε ώριμα, σε μικρές και μεγάλες περιοχές
σε φωτογηρασμένο δέρμα.
σε θαμπό δέρμα και άτονο ,
στο χαλαρό δέρμα
με λεπτές ρυτίδες δέρμα
σε βαθύτερες και πιο χρόνιες ρυτίδες
στα σημάδια ακμής και σε ουλές,
σε διεσταλμένους πόρους
στο μέλασμα (πανάδες)
στην κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος
τριχόπτωση και αλωπεκία,
ραβδώσεις
στα χείλη (ογκος,ενυδατωση,χρώμα)

Ποιες είναι οι δραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται;

Ta cocktail που χρησιμοποιούνται είναι μίγμα από δραστικές ουσίες όπως Βιταμίνες Α-Ε-C-B-K-D-F , ιχνοστοιχεία, μέταλλα, αυξητικοί παράγοντες –EGF, IGF, BFGF, VEGF, DMAE, αμινοξέα, λιπίδια, ένζυμα, πεπτίδια,αντιοξειδωτικες ουσίες, ημιδιασταυρωμενο υαλουρονικό οξυ. Το cocktail παρασκευάζεται εκείνη τη στιγμή απ’τον ειδικό, εκτιμώντας τις ανάγκες του κάθε δέρματος ξεχωριστά.

Πώς δρα;
Όταν απλώνουμε μια ουσία στην επιδερμίδα ένα μικρό ποσοστό της απορροφάται και αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (π.χ. μέγεθος μορίου της ουσίας, κατάσταση επιδερμίδας, υγρασία κλπ).
Χρησιμοποιώντας τη μεσοθεραπεία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν δραστικές ουσίες και να φτάσουν ως το χόριο. Αυτό είναι αδύνατο να γίνει ακόμη και με την πιο ακριβή αντιγηραντική κρέμα!

Η δράση του αφορά την επιδερμίδα και όλο το δέρμα και ιδιαιτέρα:

– διεγείρει τον κυτταρικό μεταβολισμό και την ανανέωση των κυττάρων
-ενισχύει την παραγωγή του υαλουρονικού οξέος, του κολλαγόνου και της ελαστινης
-παρέχει βαθιά και ουσιαστική ύδατωση στο δέρμα, που καμιά άλλη μέθοδος ή προϊόν μπορεί να προσφέρει.
-καταστέλλει την μελανινογένεση ( πρόληψη πανάδων)
-λευκαίνει τις ήδη υπάρχουσες πανάδες και δυσχρωμίες
-προστατεύει το δέρμα από την οξείδωση, και την ηλιακή ακτινοβολία
-ενισχύει την φυσική άμυνα του δέρματος

Πως εφαρμόζεται;

Με την τεχνική των μικρονυγμών σε όλες τις περιπτώσεις, είτε με ειδικό μηχάνημα (derma pen), είτε με μικροβελονίτσες διαφόρων μηκων ή με συσκευή meso-roler. Oλες οι παραπάνω τεχνικές εφαρμόζονται από έμπειρo εκπαιδευμένο αισθητικό.

Είναι ενοχλητική η εφαρμογή-πονάει?

Ανάλογα με ποιο μέσο θα γίνει η θεραπεία. Τα μηχανήματα ηλεκτροπόρωσης ειναι απολύτως ανώδυνα ενώ οι τεχνικές με μικρονυγμούς είναι σχεδόν ανώδυνες. Όταν εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα και η ενόχληση μηδενίζεται και η θεραπεία ειναι εντελως ανώδυνη.
Στο κέντρο μας εφαρμόζουμε όλες τις μεθόδους μεσοθεραπείας.

Πόση ώρα διαρκεί;

Απο μισή εως μια ώρα.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί η Μεσοθεραπεία?

Σε όλο πρόσωπο, βλέφαρα, παρειές, λαιμό, ντεκολτέ. Αλλά και στα χέρια, στα μπράτσα, στους μηρούς, γλουτούς, κοιλιά και στο υπόλοιπο σώμα.

Το αποτελέσματα είναι άμεσα;

Είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Το δέρμα αποκτά άμεσα λάμψη, ενυδάτωση και σφριγηλότητα. Όταν η μεσοθεραπεία συνδυαστεί και με πρωτόκολλο αντιγήρανσης-ενυδάτωσης-σύσφιξης όπως είναι τα χημικά peeling- ραδιοσυχνότητες κλπ. και προϊόντα αντίστοιχα για τη φροντίδα στο σπίτι, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και παραμένουν σε βάθος του χρόνου.

Σε νεανικά δέρματα σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να εφαρμοστεί;

Για αποκατάσταση της λιπαρότητας, ξηρότητας και αφυδάτωσης αλλά και σε σημάδια ακμής και ουλές.

Πόσες θεραπείες πρέπει να γίνουν;

Η βελτίωση φαίνεται από την πρώτη συνεδρία. Προκειμένου όμως να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα, να καλυφθεί σε βάθος η ανάγκης του δέρματος, χρειάζονται 4-6 θεραπείες ανάλογα με την περίπτωση, με απόστασης μεταξύ τους 10-25 ημέρες. Καλό είναι να συντηρείται το αποτέλεσμα κάνοντας την εφαρμογή της μεσοθεραπείας κάθε 3-6 μήνες, ανάλογα με το περιστατικό.

Η μεσοθεραπεία είναι μέθοδος που απαιτεί παραμονή στο σπίτι;

Η μέθοδος της μεσοθεραπείας ανηκει στις πιο γρήγορες θεραπείες χωρίς να υπάρχουν σημάδια εφαρμογής. Μπορούμε άμεσα να επιστρέψουμε στις δραστηριότητες μας όταν εφαρμόζουμε το μηχάνημα ηλεκτροπόρωσης χωρίς καμία απολύτως ενόχληση ενώ με την τεχνική των μικρονυγμών η ήπια κοκκινίλα που δημιουργείται υποχωρεί σε λίγη ώρα και καλύπτεται με ειδικό καλυπτικό προιόν.

Πως λειτουργούν μέσα στο δέρμα τα συστατικά των cocktails που χρησιμοποιούνται στη μεσοθεραπεία;

Το υαλουρονικο οξύ και οι πρωτεΐνες κολλαγόνου και ελαστινης είναι υπεύθυνα γιατί δομή , την ελαστικότητα και την ποσότητα ενυδάτωσης του δέρματος. Το υαλουρονίκο οξύ έχει την ικανότητα να απορροφά έως και χίλιες φορές το βάρος του σε νερό, να το συγκρατεί στους ιστούς και να συντελεί δραστικά στην ενυδάτωση του δερματος.

Οι βιταμίνες χάρη στις αντιοξειδωτικες τους ιδιότητες αναστέλλουν την περαιτέρω εκφύλιση των ινών κολλαγόνου και ελαστινης και συμμετέχουν στην κολλαγονογέννηση. H vit C συνδυασμένη με αυξητικούς παράγοντες, υπεύθυνους για την καταστολή μελανινογέννησης ευνοσύν κάθετα στην θεραπεία του μελάσματος (πανάδες).

Οι αυξητικοί παράγοντες πολύ δυνατοί υποστηρικτές της αντιγήρανσης, αλλά και της επανοδόμησης και ανάπλασης των ιστών.

Τα πεπτίδια αποτελούν ισχυρούς συσφικτικους παράγοντες.

Κόστος: από 50€

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00