24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Ο βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής (Max Planck και Albert Einstein) ότι τα μόρια όλων των σωματιδίων στη φύση, εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Έτσι γίνεται και στα κύτταρα του σώματός μας, κάτι που μας οδηγεί στο γεγονός ότι ο άνθρωπος εκτός από ύλη αποτελείται και από ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Κάθε μεταβολή υγείας στο φυσικό μας σώμα, σε όργανα και ιστούς συνεπάγεται και μια διαφοροποίηση  στις ηλεκτρομαγνητικές μας ταλαντώσεις. Όταν η φυσιολογική ηλεκτρομαγνητική επικοινωνία των κυττάρων διαταραχθεί, π.χ. λόγω της παρεμβολής κάποιου παθογόνου μικροοργανισμού ή μιας αλλεργιογόνου ουσίας, το αποτέλεσμα είναι η εκδήλωση ασθενειών.

Για την εφαρμογή του βιοσυντονισμού χρησιμοποιείται μια ειδική συσκευή που έχει την ιδιότητα να λαμβάνει τις ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις του σώματός, να τις επεξεργάζεται και να τις επιστρέφει πίσω στο σώμα, έχοντας εξισορροπήσει τα παθογόνα αίτια. Η θεραπεία συντονίζεται με τον ασθενή.

Με δεδομένο ότι κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστό ον, έτσι και η πάθησή του οργανισμού του είναι μία ξεχωριστή περίπτωση που αντιμετωπίζεται ανάλογα. Η διαδικασία της θεραπείας δηλαδή, προσαρμόζεται ειδικά στον κάθε ασθενή. Έτσι εκμηδενίζεται κάθε πιθανότητα παρενεργειών, κάτι που επιτρέπει σε κάθε περιστατικό ανεξαρτήτου ηλικίας, την ήπια, μη παρεμβατική και ασφαλή θεραπεία.

Ποια είναι τα βήματα της θεραπείας;

Πριν την εφαρμογή της θεραπείας με τον Βιοσυντονισμό, γίνεται εκτίμηση (με το ίδιο   μηχάνημα) της κατάστασης της υγείας του οργανισμού που μας δείχνει ποια όργανα και ποια οργανικά συστήματα είναι επιβαρυμένα, από ποιους παράγοντες έχει την προδιάθεση ο ασθενής να νοσήσει, καθώς και τις αιτίες που εμποδίζουν την αποκατάσταση της υγείας του.

Η μέθοδος του Βιοσυντονισμού ανήκει στην εναλλακτική ιατρική όπως και η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός, η κινέζικη ιατρική, το ρέικι, η βοτανοθεραπεια , η ρεφλεξολογια, η ιριδολογια και πολλά άλλα.

Δηλαδή δεν γίνεται διάγνωση με τον όρο που χρησιμοποιείται από την κλασσική ιατρική αλλά μπορεί να αποκαλύψει επιβάρυνση σε κάποιο όργανο ή σύστημα του σώματος πριν καν αυτό εμφανίσει παθολογία. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι φρόνιμο να αποφεύγονται ή να αντικαθίστανται οι κλασικές απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις.

Αυτή η καθαρά θεραπευτική μέθοδος αφορά τα παιδιά, τους εφήβους, τον σύγχρονο επαγγελματία και την τρίτη ηλικία καθώς απευθύνεται σε κάθε πάσχοντα οργανισμό ανεξάρτητα την πάθηση, ψάχνοντας πάντα τον παράγοντα – αιτία που δημιούργησε τη διαταραχή.

Μερικοί από τους  τομείς που αντιμετωπίζει η χρήση του βιοσυντονισμού είναι:

Η παχυσαρκία, αυτοάνοσα νοσήματα, οι αλλεργίες, οι τροφικές δυσανεξίες, το όξινο ή αλκαλικό PH του στομάχου, οι διαταραχές της χλωρίδας του εντέρου, οι μυοσκελετικοί πόνοι, οι επιβαρύνσεις από ιούς, βακτηρίδια, μύκητες και παράσιτα, οι διαταραχές ανοσοποίησης από βαρέα μέταλλα και περιβαλλοντικούς ρύπους, χημικά ή φάρμακα, το αίσθημα κόπωσης από αρνητικές ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες (ασύρματα δίκτυα, κινητά, ηλεκτρικές συσκευές), τους εθισμούς από ουσίες (τσιγάρο, αλκοόλ,) κ.α.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00