24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Το σύνολο των ανθρώπων πάσχουν από κάποια λειτουργική διαταραχή, που μπορεί να είναι μια ενόχληση ή ένα σύμπτωμα, το οποίο δεν μπορεί να εντοπιστεί εργαστηριακά με τις βιοχημικές εξετάσεις.

Τέτοιες λειτουργικές διαταραχές μπορεί να είναι η τοξίνωση των οργάνων,η αυξημένη οξείδωση, κάποιες αλλεργίες,η επιβάρυνση από βαρέα μέταλλα, από περιβαλλοντολογικούς ρύπους,από φάρμακα και άλλα.
Ακόμη μπορεί να είναι επιβαρυμένο το λεπτό έντερο, το παχύ έντερο, η χολή, το συκώτι,τα νεφρά,ο θυρεοειδής αδένας, σε ενεργειακό επίπεδο πριν ακόμη γίνουν ασθένεια ή σε φυσικό επίπεδο με εκδηλωμένη τη δυσλειτουργία.

Πολλές οργανικές επιβαρύνσεις και ψυχικές διαταραχές αντανακλούν και στο δέρμα με αποτέλεσμα να έχουμε τα αντίστοιχα “προβλήματα” και εκεί.

π.χ. Όταν υπάρχει ενεργειακή διαταραχή ή εκδηλωμένη νόσος στην χολή, στο δέρμα του προσώπου παρουσιάζονται κηλίδες ή πανάδες, όταν υπάρχει δυσλειτουργία στο συκώτι,δηλαδή αν κάποιος έχει τοξινωμένο συκώτι ή υπάρχει λίπος συσσωρευμένο εκεί,τότε στο δέρμα υπάρχει λιπαρότητα ή ακμή,ή δυσχρωμίες.Όταν πάλι υπάρχει διαταραχή της λεπτίνης, μιας ορμόνης, το άτομο δεν μπορεί να σταματάει να τρώει, με αποτέλεσμα να παχαίνει.κ.λ.π

Αντίστοιχα βρίσκουμε τις αιτίες της κυτταρίτιδας μέσα στις διαταραχές του οργανισμού ,των πρησμένων βλεφάρων,της γήρανσης του δέρματος,της υπερτρίχωσης, κ.α. Αυτές και άλλες βλάβες έχουν τις ρίζες τους και στο ψυχισμό αφού επηρεάζουν άμεσα τις ορμόνες.

Ταυτόχρονα με την διάγνωση συστήνονται τρόποι αντιμετώπισης αυτών των εσωτερικών διαταραχών, για να έχουμε βοήθεια στη λύση του “προβλήματος”εκ των έσω πρώτα και πολλές φορές καλούμαστε σε συνεργασία με την εναλλακτική ιατρική και με τη Συμβατική Ιατρική.

Πάντα οι θεραπείες είναι καλό να γίνονται συνδυαστικά, εξισορροπώντας εσωτερικά την έλλειψη ή διαταραχή με την εξωτερική φροντίδα. Γιατί τα “προβλήματα”, που εμφανίζονται στο δέρμα είναι ψυχοσωματικά και έτσι πρέπει να τα διαγνώσουμε και να τα αντιμετωπίσουμε.

Παράλληλα με τον Βιοενεργειακό έλεγχο ο Αισθητικός θα εξετάσει κάτω από το φακό εργασίας το δέρμα και τα “προβλήματα” του. Θα διαγνώσει τον τύπο του δέρματος και τις ανάγκες του και θα προτείνει την αντίστοιχη θεραπεία. Τότε η αγωγή θα είναι στοχευμένη και εξατομικευμένη και η θεραπεία και τα προϊόντα που θα προταθούν, θα είναι αυτά, που θα αντιστρέψουν τις βλάβες, για τις οποίες προτάσσονται.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00