24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

REJUVANCE

REJUVANCE

Μπορώ να κάνω lifting στο πρόσωπό μου με το Rejuvance;

Στο χώρο μας εφαρμόζεται το Rejuvance επιφέροντας τόνωση ,εξυγίανση και σύσφιξη στο δέρμα, με τελικό αποτέλεσμα ένα θαυμαστό, φυσικό lifting προσώπου. Εκεί που η πλαστική χειρουργική και οι θεραπείες με νευροτοξίνη (BOTOX) παγώνουν την έκφραση και της αποχρωσεις της, το Ρεζουβανς αναδεικνυει την νεανική όψη του προσώπου.

Τι ακριβώς είναι το Rejuvance;

Το Rejuvance, ή Face Rejuvenation, ή Natural Fingertip Facelift, ή Νon Surgical Face Lifting είναι μία τεχνική μασάζ για το πρόσωπο, που εφηύρε ο Stanley Rosenberg.

Η τεχνική δεν περιορίζεται μόνο στα αισθητικά αποτελέσματα, αλλά επιφέρει μία γενική αναζωογόνηση όλου του οργανισμού, μέσα από τις ειδικές μαλάξεις στους 90 και πλέον μύες του προσώπου, τα ενεργειακά κανάλια (μεσημβρινούς) και τα βελονιστικά σημεία της περιοχής όπου γίνεται η εφαρμογή.

Δεν χρειάζονται προϊόντα, ή μηχανήματα. Το μόνο που απαιτείται είναι τα εκπαιδευμένα χέρια. Εάν πάλι θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια προϊόντα ή μηχανήματα, θα διαπιστώσετε ότι τα αποτελέσματα των προϊόντων, πολλαπλασιάζονται.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Μέσα σε έξι συνεδρίες, σε εβδομαδιαία βάση απαλλάσσει τους μύες του προσώπου, λαιμού, κρανίου και ώμων από την ένταση.Για διατήρηση των αποτελεσμάτων προτείνεται συντήρηση μια φορα το χρονο.Σε ειδικές περιπτώσεις, όπως πριν από κάποιο σημαντικό γεγονός μπορεί να εφαρμοστεί μεμονομένα. Συνδυάζεται άριστα και με άλλες θεραπευτικές μεθόδους.

Πως ακριβώς λειτουργεί;

Με απαλές και νωχελικές, κοφτές αλλά με ακρίβεια κινήσεις των ακροδαχτύλων δρούμε άμεσα στον συνδετικό ιστό, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την ευλυγισία του. Ανιχνεύουμε τα σημεία όπου ο συνδετικός ιστός έχει κακώς προσκολληθεί στους υποκείμενους μύες και τον απελευθερώνουμε. H θεραπευτική τεχνική του rejuvance δε χρησιμοποιεί λάδια, κρέμες ή άλλα σκευάσματα ούτε μηχανήματα.

Ποιά είναι τα οφέλη του Rejuvance;

  • το πρόσωπο αποκτά καθαρή, ελαστική, διάφανη και ήρεμη όψη.
  • οι μικρές ρυτίδες απαλύνονται
  • τα οιδήματα, μαύροι κύκλοι, σακούλες των ματιών μειώνονται
  • κεφαλαλγίες και ημικρανίες
  • πόνοι της γνάθου
  • δυσκαμψία των ώμων,
  • μία αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης σε όλο το σώμα,αποβολή του στρες
  • επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης

 

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00