24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

GUINOT – HYDRADERMIE

GUINOT – HYDRADERMIE

Η Γαλλική εταιρία Guinot ιδρύθηκε το 1963, εφηύρε και εφαρμοσε πρωτη το Γαλβανικό ρεύμα δημιουργώντας την μέθοδο Hydradermie. Εχει βραβευτεί παγκοσμίως ως η καλύτερη θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και οξυγόνωσης του δέρματος.
Για περισσότερα από 40 χρόνια, ο Guinot βρίσκεται σε κάθε ινστιτούτο Αισθητικής υψηλών προδιαγραφών.

Στην Γαλλία είναι η No 1 εταιρία επαγγελματικών καλλυντικών, ενώ σε όλο τον κόσμο, περισσότερα από 10.000 εξειδικευμένα Ινστιτούτα Αισθητικής Guinot προσφέρουν αποτελεσματικές θεραπείες.

Η θεραπεία περιλαμβάνει συνδυασμό μηχανηματος και προϊόντων. Η θεραπεία ξεκινάει με peeling προσώπου ή όπου κρίνεται απαραίτητο οξέα φρούτων. Συνεχίζεται με την εφαρμογή ειδικών gels που επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Τα gels ιονίζονται με διπλό ιονισμό μια ευρεσιτεχνία των ινστιτουτων Guinot. Tα συστατικά διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας. Το χαμηλης συχνότητας ρεύμα εχει μια ακόμη σημαντική ιδιότητα, αυτή της διέγερσης της κυτταρικής δραστηριότητας. Τα gels περιέχουν βιταμίνες, πεπτίδια, ιχνοστοιχεία, DNA και φυτικά εκχυλίσματα.

Αποδεδειγμένα κλινικά αποτελέσματα δείχνουν 52.3%, πιο ενυδατωμένο δέρμα.

Ο οίκος Guinot δεν κάνει πειράματα σε ζωα καθώς επισης τα προιόντα του δεν περιέχουν parabens (συντηρητικά) και οι πρωτες ύλες δεν προερχονται απο καλλιεργειες με μεταλλαγμένα φυτά.

Ο αριθμός των συνεδριών ειναι περιπου 4 (1 κάθε εβδομάδα). Προτείνεται η συντήρηση της θεραπείας μία φορά τον μήνα ή σε συνδυασμό με άλλα πρωτόκολλα θεραπειών. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 90 λεπτά.

Η θεραπεία οχι μόνο ειναι ανώδυνη αλλά ευχάριστη και χαλαρωτική. Προτείνεται ως μια απο τις ιδανικές θεραπείες για τις μέλλουσες νύφες την τελευταία εβδομάδα πριν το γάμου.

Κόστος: από 50€

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00