24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΜΠΡΑΤΣΑ – Lifting

ΜΠΡΑΤΣΑ

Μπορεί να αντιμετωπιστεί η χαλάρωση στα μπράτσα;

Η βιολογική γήρανση είναι καθολική και οι συνέπειες επηρεάζουν όλο τον οργανισμό. Δεν μένει έξω από αυτή την κατάπτωση, το δέρμα, που είναι ένα όργανο του σώματος. Και τα μπράτσα, δεδομένου ότι έχουν ένα βαρύ μυ,που συνθέτει την ανατομική τους εικόνα, και το δέρμα που τα καλύπτει,υπόκεινται και αυτά στην γενική επιβάρυνση της γήρανσης.

Οι συνέπειες είναι οι γνωστές, διάσπαση του κολλαγόνου,που αποτελεί το βασικό δομικό υλικό του ιστού του δέρματος, εξασθένηση της αναπαραγωγής των κυττάρων,ανεπάρκεια δομικών στοιχείων κλπ. Η οξείδωση επηρεάζει καταλυτικά αυτούς τους μηχανισμούς.Ολη αυτή η επιβάρυνση παραδίδει καθολικά την ιδιάζουσα αυτή μεταμόρφωση στο σώμα.

Ο μυϊκός ιστός γίνεται ανελαστικός,χάνει την πυκνότητά του και χαλαρώνει και το δέρμα υποστρέφεται, λεπταίνει και ρυτιδώνει.

Πως αντιμετωπίζεται;

Τότε εμείς πρέπει να διαταράξουμε αυτόν το “λήθαργο” του δέρματος και να ενεργοποιήσουμε τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του ίδιου του κυττάρου απ’ έξω και από μέσα,Πάντα στις περιπτώσεις γήρανσης του δέρματος υποστηρίζουμε τον οργανισμό και διατροφικά.

Με τις σύγχρονες πρωτοποριακές μεθόδους που διαθέτουμε στο χώρο μας και με τη χρήση της εξελιγμένης τεχνολογίας,μπορούμε να καταφέρουμε Lifting θεραπείες και στα μπράτσα με άμεσα ορατά αποτελέσματα και με εξαιρετική ασφάλεια. Συνεργικά εργαζόμαστε και με την messo- θεραπεία, το Accent ραδιοσυχνότητες και αν συνυπάρχει και τοπικό λίπος
με το Med contur- λιποκαταστροφή.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00