24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΛΑΙΜΟΣ – Lifting

ΛΑΙΜΟΣ Lifting

Γήρανση – Χαλάρωση – Άτονο δέρμα

Το δέρμα του λαιμού είναι ιδιαίτερα επιρρεπές στην χαλάρωση, καθώς δεν υπάρχει κάτω από αυτό μυϊκή ομάδα στήριξης.

Η γήρανση και η χαλάρωση του δέρματος του λαιμού, όπως εξ’ άλλου και όλου του σώματος, στηρίζεται και σε γονιδιακές καταβολές. Έτσι μπορούμε να βλέπουμε άτομα,που το δέρμα του προσώπου τους να είναι γηρασμένο και του λαιμού όχι ή το αντίθετο.

Είναι βέβαιο όμως, πως, όπως όλο το δέρμα επηρεάζεται από ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες και γηράσκει γρήγορα ή καθυστερεί, το ίδιο συμβαίνει και με το δέρμα του λαιμού.Έτσι και το δέρμα του λαιμού υπόκειται στους ίδιους νόμους της γήρανσης.

Οι ρυτίδες και η χαλάρωση του δέρματος του λαιμού είναι απόρροια της γήρανσης, είτε της βιολογικής, είτε της φωτογήρανσης.

Οι θεραπείες που θα εφαρμοστούν σε αυτή την περίπτωση είναι σχεδόν οι ίδιες με εκείνες της αντιγήρανσης του προσώπου.

Αξίζει να πούμε,ότι σε όλες τις περιπτώσεις της γήρανσης του προσώπου, του λαιμού, του σώματος κλπ, υποστηρίζουμε το δέρμα και εσωτερικά,με εναλλακτικές θεραπείες και με την πρόταση για λήψη αντιοξειδωτικών συμπληρωμάτων διατροφής κλπ,έτσι ώστε να τονώσουμε ενδογενώς τον οργανισμό.

Για τη χαλάρωση του λαιμού και τις ρυτίδες εκτός από τη μεσοθεραπεία σήμερα υπάρχει μια περαιτέρω δυναμική τεχνολογία, που μας εξασφαλίζει το lifting του λαιμού.

Με το plasma lift δίνονται αποτελέσματα χωρίς χειρουργείο, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς επαναδόμησης και ανόρθωσης του δέρματος του λαιμού.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00