24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Τι είναι η γήρανση; τι μπορώ να κάνω για να διατηρηθώ στη νεότητα;

Η θεμελιώδης αιτία της γήρανσης είναι η οξείδωση.

Δε γερνάμε, οξειδωνόμαστε!

Όπως ένα σίδερο σκουριάζει απ’ την υγρασία εκτεθειμένο στην ατμόσφαιρα, όπως ένα φρούτο σαπίζει, το ίδιο και ο ανθρώπινος οργανισμός, εκτεθειμένος σε εξωτερικός και εσωτερικούς παράγοντες οξειδώνεται. Οξειδώνεται και γηράσκει.

Ποιοι είναι αυτοί οι παράγοντες;

Πολλοί. Κάποιος από αυτούς είναι η πολύωρη έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα, η λανθασμένη διατροφή. Το άγχος, τα φάρμακα, η κόπωση, η έλλειψη ύπνου, μειωμένη κυτταρική λειτουργία, το μειωμένο επίπεδο ορμονών, το χαμηλό ανοσοποιητικό, οι ασθένειες και άλλοι.

Η εικόνα της γήρανσης είναι σύνθετη.

Εσωτερικά οι μηχανισμοί της διατήρησης της υγείας και της νεότητας κάμπτονται φυσιολογικά. Τα αιμοφόρα αγγεία μειώνονται, τα επίπεδα των ορμονών το ίδιο, οι λειτουργίες των αισθητηρίων οργάνων ατονούν, ενώ πάντα ο δείκτης οξείδωσης κυττάρων αυξάνεται παραδίδοντας σιγά σιγά τον οργανισμό στον εκφυλισμό και τις ασθένειες.

Εξωτερικά εμφανίζονται τα σημάδια της γήρανσης πάνω στο δέρμα. Τότε αυτό γίνεται ανελαστικό, σκληρό, χάνει την πυκνότητα του και το σφρήγος του, γίνεται θαμπό με κυλίδες με ευρυαγγείες γεμίζει σιγά σιγά με ρυτίδες, υπερκεράτωσεις και γενικά χάνει την εικόνα της νεότητας και της υγείας του.

Αυτή η εξωτερική μεταμόρφωση έχει τη βάση της στο κύτταρο.
Όσο ο άνθρωπος μεγαλώνει το κύτταρο απολύτως φυσιολογικά χάνει την ενέργειά του.

Μπορούμε όμως σήμερα να στηρίξουμε το άτομο, που θέλει να διατηρήσει τη νεότητά του, να έχει υγεία και να απολαμβάνει την ομορφιά και την μακροζωία χωρίς ασθένειες και γηρασμένο σώμα.

Δίνονται προγράμματα στον ασθενή, να αλλάξει αν θέλει τον τρόπο της ζωής του δίνονται διατροφικές συμβουλές, κατευθύνσεις για λήψη συμπληρωμάτων διατροφής, προγράμματα ασκήσεως, ελέγχου του άγχους, επαφής με τη φύση, ψυχολογική υποστήριξη κλπ

Για την υγεία και ομορφιά του δέρματος, σήμερα υπάρχουν μέθοδοι αντιγήρανσης, που σαν σκοπό έχουν να “καθαρίσουν” τα κύτταρα από τις οξειδώσεις να ενδυναμώσουν τις λειτουργίες τους και να μπορούν να αντιστέκονται στην φθορά του χρόνου. Οι μέθοδοι και τα δρώντα συστατικά που χρησιμοποιούμε για την αντιγήρανση βασίζονται στις τελευταίες ιατρικές κλινικές μελέτες και τα εφαρμόζουμε με τη σιγουριά της αποτελεσματικότητας τους.

Συνεργικά εργαζόμενοι με τις εφαρμοσμένες μεθόδους τις Αντιγήρανσης που αφορούν αποκλειστικά τον άνθρωπο.

Παρεμβαίνουμε και στην Βιολογική διαδικασία της γήρανσης συμβάλλοντας έτσι στην παράταση μια υγιούς διαβίωσης του ατόμου γεμάτη από ευεξία και ομορφιά.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στον χώρο μας για την αντιγήρανση, είναι η συστηματική και συνδυαστική ψυχοσωματική ενδυνάμωση και διατροφική υποστήριξη, μαζί με την τεχνολογική παρέμβαση και προϊοντική ενίσχυση. Η φωτοδυναμική θεραπεία, το Quauntum skin requveuation, το Accent ραδιοσυχνότητες, το LPG endermologie ενδοδερμικό μασάζ, και η μεσοθεραπεία με την στοχευμένη επίθεση από δρώντα στοιχεία “γεμίζουν” το δέρμα με τις δυνατότητες της επαναγεννησής του.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00