24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ

Τι είναι η αφυδάτωση; Γιατί να κάνω ενυδάτωση;

Όλα τα συμπτώματα που βλέπουμε στο σώμα μας, στο δέρμα μας έχουν και εσωτερικές αιτίες. Η αφυδάτωση μπορεί να οφείλεται σε οργανικές αιτίες του δέρματος τις οποίες ανιχνεύουμε με τον βιοενεργειακό έλεγχο και συστήνουμε αντίστοιχα εσωτερική αντιμετώπιση. Μπορεί όμως να οφείλεται στο ότι κάποιος δεν πίνει επαρκή ποσότητα νερού, ή στο ότι δεν απολεπίζει επαρκώς την επιδερμίδα του, ώστε να γίνονται εφικτές οι ανταλλαγές της υδάτωσης του δέρματος του. ‘Η πάλι μπορεί εξωγενείς παράγοντες να επηρεάζουν το δέρμα, όπως καλοριφέρ, πολύ κρύος αέρας, ξηρό περιβάλλον, ήλιος κ.α. και να το αφυδατώνουν.

Τότε η ενυδάτωση του δέρματος ιδιαίτερα του προσώπου που εκτίθεται περισσότερο, είναι απαραίτητη πρωτίστως για την υγεία του αλλά και την ομορφιά του. Γιατί χωρίς υγρασία τα κύτταρα συρρικνώνονται και πεθαίνουν νωρίτερα αφήνοντας τα σημάδια πάνω στο δέρμα με πολλές λεπτές ρυτίδες, χαλάρωση, δυσχρωμίες, γήρανση, έλλειψη όγκου κ.α..

Το αφυδατωμένο δέρμα είναι στεγνό, άκαμπτο, τραχύ, με φολίδες, θαμπό, σε προχωρημένες καταστάσεις γίνεται ευερέθιστο, κόκκινο, πονάει.

Τι θα προσφέρει μια θεραπεία ενυδάτωσης;

Η ενυδάτωση του χαρίζει υγρασία λάμψη, ελαστικότητα, όγκο, νεότητα και προπαντός υγεία. Φροντίζοντας εσωτερικά για την υδάτωση του δέρματος και με τις δραστικές μεθόδους με μηχανήματα και δρώντα συστατικά δίνουμε καταπληκτικά αποτελέσματα στο αφυδατωμένο δέρμα.

Γιατί είναι θαμπό το δέρμα μου; Τι πρέπει να κάνω;

Πολλοί παράγοντες τόσο εσωτερικοί, όσο και εξωτερικοί μπορεί να επηρεάζουν το δέρμα και να το κάνουν θαμπό και άτονο.

Μπορεί οι λόγοι να είναι διατροφικοί, η ελλιπής λήψη νερού, το κάπνισμα, κάποια φάρμακα, η αϋπνία, η κακή ψυχολογία, το άγχος, η ελλιπής φροντίδα, η ανεπαρκής απολέπιση, κάνουν την όψη γενικά του προσώπου, σκοτεινή και το δέρμα θαμπό και άτονο.

Ο βαθύς καθαρισμός και η απολέπιση είναι οι πρώτες απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν και στη συνέχεια, ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τις ανάγκες του εφαρμόζουμε την αντίστοιχη “λαμπερή” θεραπεία.

Ταυτόχρονα καθοδηγείται το άτομο διατροφικά και υποστηρίζεται ψυχολογικά να προσθέσει καλές συνήθειες στην ζωή του και να αφαιρέσει τις κακές.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00