24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η σοκολατοθεραπεία είναι μια φροντίδα, που μπορεί κάποιος να λάβει απολαμβάνοντας τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της σοκολάτας.

Ποιές είναι αυτές οι ιδιότητες;

  • Βαθιά χαλάρωση και ευεξία. Βυθισμένος μέσα στο απολαυστικό άρωμα της σοκολάτας που χύνεται στην ατμόσφαιρα, αναδυόμενο από την εφαρμογή της πάνω στο σώμα με τις κινήσεις ενός χαλαρωτικου μασάζ, το σώμα χαλαρώνει και ευεργετείται και ο ψυχισμός περνάει σε μια ανάταση ευφορίας, χαράς και ευεξίας. Το πλούσιο φυσικό άρωμα της σοκολάτας και η αισθηση της πάνω στο δέρμα και το κακάο ως φυσικό συστατικό, διεγείρουν την έκκριση ενδορφινών, ουσιών στον εγκέφαλο, που βοηθούν στην καταπολέμηση του άγχους και του στρες και αλλάζουν μονομιάς τη διάθεση.
  • Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Τα φυσικά συστατικά της σοκολάτας, ο άργιλος, τα μεταλλικά άλατα, η βιταμίνη Β, τα αντιοξειδωτικά, το υποκάστανο και η καφεΐνη κατευθύνονται άμεσα στο να δράσουν κατά της συγκέντρωσης της κυτταρίτιδας και του λίπους και της κατακράτησης των υγρών. Διασμούν τα λιπίδια και αφήνουν το δέρμα λείο, χωρίς τους ‘κόμπους’ της κυτταρίτιδας.
  • Συμβάλλει στην απάληψη των κιρσών στα πόδια και των οιδημάτων, αφού αυξάνει τη λεμφική δραστηριότητα.
  • Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
  • Η σοκολατοθεραπεία εφαρμόζεται στο σώμα και στο πρόσωπο. Οταν η φροντίδα της σοκολάτας διαπερνά το δέρμα του προσώπου το ενυδατώνει βαθιά, το θρέφει, το αποτοξινώνει και δρα αντιοξειδωτικά προστατεύοντας το απο την πρόωρη γήρανση και τη χρονογηρανση
  • Η σοκολατοθεραπεία αποτελεί μια εμπειρία μοναδική.

Κόστος: από 35€

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00