24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Γιατί έχουμε σακουλές κάτω από τα μάτια;

Οι ‘σακούλες’ κάτω από τα μάτια μπορεί να σας κάνουν να δείχνετε άρρωστοι και κουρασμένοι. Δεν σχετίζονται πάντα με την υγεία του δέρματος. Αποτελούν και ένδειξη το πόσο καλά λειτουργούν τα ζωτικά μας όργανα.

Πως αντιμετωπίζονται;

Είναι σημαντικό να διαπιστώσουμε αν οι ‘σακουλές’ είναι μόνιμες, η απλώς εμφανίζονται ορισμένες μέρες. Πρώτα επιβεβαιώνουμε την προέλευση τους.
Προσδιορίζεται θεραπεία στο όργανα που ευθύνεται ( αποτοξίνωση- αποκατάσταση της υγείας του) στην αλλαγή του τρόπου ζωής και των συνηθειών. Ταυτόχρονα ενεργούμε για την αποκατάσταση της δερματικής βλάβης.

Ποιες είναι οι οργανικές αιτίες;

Πιθανόν να υπάρχει κατακράτηση υγρών λόγω δυσλειτουργίας των νεφρών, αν παρουσιάζονται περιστασιακά. Ίσως τότε γίνεται υπερβολική κατανάλωση αλμυρών τροφών, ειδικά το βράδυ, κατανάλωση οινοπνευματωδών, και άλλες καταχρήσεις.

Ποια θεραπεία προτείνεται;

Φροντίζουμε εναλλακτικά την εξυγίανση των νεφρών , με φυσικές αγωγές στο σπίτι ( αρκετό νερό, με βιοσυντονισμο, ρεφλεξολογία και ηλεκτροβελονισμό και ταυτόχρονα εργαζόμαστε με την ετερόλογη Μεσοθεραπεία για να επαναφέρουμε το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια σε υγιή κατάσταση.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00