24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΡΥΤΙΔΕΣ

Μπορούν να ελαττωθούν; Μήπως να απαλειφθούν;

Το δέρμα του προσώπου μας είναι εκτεθειμένο και επηρεάζεται καθημερινά από το περιβάλλον και από τον τρόπο που ζούμε μέσα απ’ αυτό.

Η ηλιακή ακτινοβολία, η ατμοσφαιρική ρύπανση, το άγχος, η κακή ποιότητα της τροφής, η έλλειψη ύπνου και πολλές άλλες καταστάσεις που δε μπορούμε να τις αποφύγουμε, προβάλλουν τις αρνητικές τους επιδράσεις πάνω στο δέρμα μας. Το άγχος, ο τρόπος που ζουμε και που βλέπουμε τα πράγματα, “επιβάλλουν” τις έντονες εκφράσεις στο πρόσωπο. Όλες αυτές οι επενέργειες εσωτερικές και εξωτερικές αφήνουν τα σημάδια τους πάνω στο δέρμα.

Οι ρυτίδες είναι η εικόνα μιας βαθύτερης μεταμόρφωσης του δέρματος, η οποία αρχίζει από τις κατώτερες στοιβάδες του και σιγά σιγά προβάλλεται προς τα πάνω.

Τα νέα επιστημονικά δεδομένα έχουν επιφέρει τεράστιες αλλαγές στην αντιστροφή της γήρανσης,που μια από τις ενδείξεις της είναι και οι ρυτίδες. Είμαστε πλέον στην εποχή της κοσμητικής χειρουργικής, που με ελάχιστη επέμβαση και δυναμικά προϊόντα, παίρνουμε αποτελέσματα, σαν να έχουμε κάνει ένα μικρό χειρουργείο. Οι εργασίες πάνω στις ρυτίδες κλιμακώνονται ανάλογα με τις ανάγκες. Υπάρχουν ρυτίδες λεπτές ή βαθιές, σε νεανικό ή ώριμο δέρμα.

Τότε εμείς πρέπει να ενεργοποιήσουμε τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του ίδιου του κυττάρου, διαβλέποντας τις ανάγκες.

Με μη επεμβατικές μεθόδους άκρως επιστημονικές δουλεύουμε σε βάθος, για να αποκαταστήσουμε τις φθορές της γήρανσης αφού όπως είπε και ο Ιπποκράτης “είναι καλύτερα να προλαμβάνεις, παρά να θεραπεύεις”.

Οι σύγχρονες θεραπείες υπόσχονται δυναμικά αποτελέσματα και τέτοιες εφαρμόζουμε στο χώρο μας, συνδυάζοντας τη μεσοθεραπεία με τα κοκτέϊλ από δραστικά συστατικά με τη φωτοδυναμική θεραπεία, την Plasma light μέθοδο, την microneedling θεραπεία, την LPG eudermologie ενδοδερμία ,ανάλογα με τις ανάγκες και το τι χρειάζεται το δέρμα.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00