24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗ – DREAM HEALTHER

DREAM HEALTHER – Πλατφόρμα Δόνησης

Σήμερα ο άνθρωπος είναι πολύ απασχολημένος για να περπατήσει ένα επιπλέον οικοδομικό τετράγωνο για δικό του όφελος, αλλά είναι ελεύθερος να πάει για μια ταινία με τους φίλους του. Η ζωή του συγχρονου ανθρώπου έχει αλλιωθεί με πολλούς τρόπους. Για να διατηρούμε το σώμα, την ψυχή και το μυαλό μας υγιες, πρέπει να βάλουμε στη ζωή μας και την φυσική δραστηριότητα. Πώς όμως μπορεί κανείς να σκεφτεί να ξοδεύει ώρες στο γυμναστήριο ή να πάει για μια βόλτα. Εδώ έρχεται λύση σε αυτό το πρόβλημα. Ως τέλειο βοήθημα για όσους πασχίζουν να αποκτήσουν καλή φυσική κατάσταση.

Το Dream Healther είναι ένα τεχνολογικό επίτευμα. Σας προσφέρει οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε μέσα σε λίγο χρόνο.

Σε ποίους απευθύνεται;

Το Dream Healther είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους

  • αισθάνονται απρόθυμοι ή δεν έχουν χρόνο για γυμναστήριο.
  • τους σπουδαστές και τους επαγγελματίες καθώς δυσκολεύονται να βρουν χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά τους για να πάνε στο γυμναστήριο.

Ποία είναι τα οφέλη;

Χρησιμοποιώντας το μόνο για περίπου 10 λεπτά θα βοηθήσει όσους θέλουν να χάσουν το βάρος τους  και να διατηρήσουν τη φόρμα τους.

  • άμεση επίδραση στην απώλεια βάρους καθώς μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων.
  • αυξάνει τον ρυθμό μεταβολισμού, ο οποίος με τη σειρά του οδηγεί σε καύση θερμίδων και δημιουργεί ένα στρώμα μυϊκού ιστού χωρίς να λιπαίνει.
  • Εξομοιώνει την κυκλοφορία του αίματος και επομένως ωφελεί τους πνεύμονες και την οξυγόνωση

Πως λειτουργεί;

Το Dream Healther βασίζεται στην τεχνολογία των κραδασμών. Αποτελείται από μια πλατφόρμα που με διάφορες παραμετροποιήσεις παρέχει διαφορετικούς τύπους κραδασμών. Σύμφωνα με πολλές ιατρικές έρευνες και μελέτες που έχουν διεξαχθεί σε διαφορετικές χώρες, οι δονήσεις φέρνουν πολυάριθμα βιο-μηχανικά πλεονεκτήματα στο ανθρώπινο σώμα. Το Dream Healther χρησιμοποιείται ενεργά στη θεραπεία και την αποκατάσταση για διάφορα προβλήματα. Έχει αποδειχθεί ευεργετική για τους ασθενείς με οστεοπόρωση, αρθρίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματισμούς και άλλες ασθένειες που έχουν προσβληθεί από οστά και χόνδρο. Αυτό το μηχάνημα είναι ιδανικό για μεγάλα νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, κέντρα υγείας και αποκατάστασης, αθλητικές κλινικές, γηροκομεία, καθώς και για ατομική οικιακή χρήση.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται;

3 φορές εβδομαδιαίως με αυτό το μηχάνημα επαρκούν. Μια άσκηση 10 λεπτών σε αυτή τη συσκευή είναι ισοδύναμη με την ώρα της συμβατικής αερόβιας άσκησης.

Κόστος: από 5€

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00