24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ

Τι είναι η Φωτοανάπλαση – Photorejuvanation;

Η φωτοανάπλαση αναφέρεται στην χρήση έντονου παλμικού φωτός (IPL) έχει  ένα συγκεκριμένο εύρος που προορίζεται για την εξάλειψη βλαβών του δέρματος από τον ήλιο ή από την ηλικία.

Αυτές μπορεί να είναι οι καφέ κηλίδες στα χέρια, στο πρόσωπο ή ακόμη και στο σώμα, οι λεπτές ρυτίδες, η χαλάρωση και ένα γένει η φωτογηρανση.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Μια εβδομάδα με 10 μέρες περίπου, χρειάζεται να πέσει  η στεγνή εφελκίδα που έχει δημιουργηθεί και μετά το δέρμα μένει ομοιόχρωμο και υγιές.

Χρειάζεται  επανάληψη της θεραπείας;

Στις περισσότερες περιπτώσεις μια φορά είναι αρκετή, για να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν οι κηλίδες είναι πολλές, μικρές και διάσπαρτες ίσως χρειαστεί να επαναληφθεί η θεραπεία για  δεύτερη ίσως και τρίτη φορά.

Πονάει η φωτοαναπλαση;

Πολλοί το περιγράφουν ως ανώδυνο αφού διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά τη θεραπεία εφαρμόζουμε έναν ειδικό ορό , και οποιαδήποτε ενόχληση, δεν υφίσταται ,μηδενίζεται. Το άτομο μπορεί να βρίσκεται στις δραστηριότητες του αμέσως μέτα τη θεραπεία.

Επανεμφανίζονται οι κηλίδες;

Οι θεραπευμένες μελαγχρωματικες κηλίδες δεν επανεμφανίζονται, με εξαίρεση κάποια σημάδια εκ γενετής, που μπορεί να επανέλθουν μετά από κάποια χρόνια. Ωστόσο θεωρείται επιβεβλημένο να προστατεύσουμε το δέρμα μας από την ηλιακή ακτινοβολία καθημερινά για να  μειώνεται η κάθε πιθανότητα επανεμφάνισης η ανάπτυξης.

Πρόληψη για να αποφύγετε τις γεροντικές κηλίδες:

–          αποφυγή του ήλιου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 απόγευμα ειδικά το καλοκαίρι. Οι ακτίνες του είναι πιο ίσχυσες αυτές τις ώρες. Είναι καλύτερα να προγραμματίζετε τις εξωτερικές σας δραστηριότητες στις άλλες ώρες της ημέρας.

–          – μην κυκλοφορείτε χωρίς αντιηλιακόι. Ιδιως όταν πρόκειται να βγείτε 15-30 λεπτά πριν την έξοδο, φοράτε αντιηλιακό ευρέως φάσματος, που παρέχει προστασία και UVA και από UVB ακτίνες.  Επιλέξτε προϊόν με δείκτη προστασίες τουλάχιστον 15. Απλωστε μια γενναιόδωρη ποσότητα και ανανεώστε την κάθε 2 ωρες. Αν ιδρώνετε ή κολυμπάτε, συχνότερα.

–          -φορέστε καπέλο με πλατύ γείσο, που προσφέρει κάλυψη γύρω απ’το κεφάλι

–          -στην αγορά  κυκλοφορούν καπέλα, από ειδικά υφάσματα με αντηλιακό δεικτη

–          υπάρχουν εξειδικευμενα αντηλιακά εμπλουτισμένα και με αντιοξειδωτικους παραγοντες και βιταμίνες για την ενίσχυση και άμυνα του δέρματος στην ηλιακή ακτινοβολία.

Κόστος: από 50€ έως 100€

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00