24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Στόχος μας στο KRIKELIS+spa είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες μακιγιάζ εξέχουσας καθαρότητας και αξιοπιστίας, τα οποία συγχρόνως ομορφαίνουν τη ζωή των γυναικών.

Το ομορφότερο καλλυντικό που μπορείτε να φορέσετε είναι μια υγιής επιδερμίδα. Για αυτό το λόγο τα προϊόντα Jane Iridale όχι μόνο αναδεικνύουν την πραγματική σας ομορφιά, αλλά είναι μια προέκταση της φροντίδας του δέρματος.

Γιατί τα προιόντα μακιγιάζ Jane Iridale είναι τόσο μοναδικά;

 • Οι βάσεις, τα μεικ-απ δηλαδή, ειναι από ορυκτά μέταλλα.
 • Θα απλουστεύσουν την ζωή σας γιατί σας παρέχουν ταυτόχρονα σε ένα προϊόν τέσσερις λειτουργίες. Είναι βάση, κονσίλερ, αντηλιακό και ενεργή φροντίδα για το δέρμα.
 • Εάν διαβάζετε τα συστατικά των προϊόντων θα παρατηρήσετε ότι διατηρούν τη σύσταση των προϊόντων όσο το δυνατόν πιο φυσική, ενώ συγχρόνως φροντίζουν να είναι άκρως αποτελεσματική.
 • Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα και δοκιμασμένα, αποδεικνύοντας ότι είναι υποαλλεργικά, μη ερεθιστικά και δεν φράζουν τους πόρους. Είναι κατάλληλο για δέρματα με ακμή, μετά απο θεραπείες στο ινστιτούτο ικανά να καλύψουν οποιοδήποτε ερεθισμο,ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.
 • Εξασφαλιζουν την τελειότερη απόδοση στην κάλυψη, εφαρμογή και υφή. Οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά είναι φαρμακευτικού επιπέδου και πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας.
 • Χρειάζονται ελάχιστη ανανέωση.Διαρκούν πολλές ωρες αναλλοίωτα.Τα ορυκτά μέταλλα στο μακιγιάζ μας ενώνονται κατά την εφαρμογή τους και γι’ αυτό το λόγο δεν μουντζουρώνουν, δεν τρέχουν και δεν αλλοιώνονται. Αφαιρούνται εύκολα με ντεμακιγιάζ ή το ειδικό γάντι μας από μικρο-ίνες, Magic Mitt®, το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ μόνο με τη χρήση νερού.
 • Οι βάσεις δημιουργούν ένα προστατευτικό μανδύα στην επιδερμίδα, που της επιτρέπει να αναπνέει και να λειτουργεί φυσιολογικά. Εργαστηριακοί έλεγχοι επιβεβαιώνουν πως είναι μη φαγεσωρογόνα και δεν φράσσουν τους πόρους.
 • Εφτά προϊόντα jane iredale φέρουν τη διάκριση Seal of Recommendation του Ιδρύματος Κατά του Καρκίνου του Δέρματος – Skin Cancer Foundation. Προκειμένου να κερδίσει αυτή τη διάκριση, ένας κατασκευαστής πρέπει να παρουσιάσει επιστημονικά δεδομένα, που να αποδεικνύουν πως τα προϊόντα του συνεισφέρουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια στην πρόληψη των βλαβών της επιδερμίδας που προκαλούνται από τον ήλιο.Όταν η Jane δημιούργησε την πρώτη βάση από ορυκτά μέταλλα με SPF πριν από 20 χρόνια, δεν ήταν συνηθισμένο το μακιγιάζ να παρέχει αντηλιακή προστασία. Σήμερα οι πολυχρηστικές βάσεις με αντηλιακή προστασία και αντιγηραντικά συστατικά προτείνονται από τον οργανισμό The Skin Cancer Foundation ως αποτελεσματικά αντηλιακά ευρέος φάσματος.
 • Αντέχουν στο νερό ή στον ιδρώτα μέχρι 40 λεπτά. Το FDA δεν επιτρέπει το χαρακτηρισμό των αντηλιακών ως “waterproof” δηλαδή αδιάβροχα ή “sweatproof” δηλαδή αδιαπέραστα από τον ιδρώτα. Επιτρέπει μόνο τον ισχυρισμό “ανθεκτικό στο νερό”, όταν το αντηλιακό παραμένει αποτελεσματικό μετά από 40 ή 80 λεπτά κολύμπι ή εφίδρωσης.
 • Δεν περιέχουν parabens και την phenoxyethanol. Τα προϊόντα μας είναι δερματολογικά, ώστε να εξασφαλίζεται η αποφυγή πιθανών ερεθιστικών ουσιών στα συστατικά τους.
 • Το εύρος των αποχρώσεων είναι τοσο μεγαλο, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σε πάνω από 40 χώρες.Σιγουρα θα βρείτε την απόχρωση που σας ταιριάζει.
 • Η φύση των ορυκτών μετάλλων υψηλής ποιότητος είναι να αλληλεπιδρούν με το φως. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε την τελική εμφάνιση του μείκ-απ σας, από διάφανο ως αδιαφανές και από λαμπερό ως βελούδινο.
 • Στον κλάδο της ομορφιάς υπάρχουν υποχρεωτικοί και προαιρετικοί έλεγχοι. Στην jane iredale κάνουν και τα δύο. Κάποιους από τους προαιρετικούς ελέγχους είναι ο έλεγχος για βαρέα μέταλλα, έλεγχος φωτοευαισθησίας και έλεγχος για τη δημιουργία φαγεσώρων.
 • Το πρόγραμμα CCIC’s Leaping Bunny αναγνωρίζει και υποστηρίζει τις εταιρείες που συμβάλλουν στην εξάλειψη της απάνθρωπης και περιττής χρήσης των ζώων σε δοκιμές καλλυντικών προϊόντων και των πρώτων υλών τους. Τα Jane Iridale διαθέτουν αυτή την πιστοποίηση.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00