24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ

ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ

Σήμερα οι περισσότεροι γνωρίζουμε τη σπουδαιότητα της σωστής λειτουργίας του λεμφικού συστήματος. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ξέρουμε να το συντηρούμε και πολύ περισσότερο να το βοηθούμε.

Το λεμφικό σύστημα ‘καθαρίζει’ με το συχνό περπάτημα, την ήπια γυμναστική, την ανύψωση των ποδιών μετά από μια κουραστική μέρα καθώς και με ειδική μάλαξη (MLD). Πρόκειται για μια ειδική τεχνική αποκατάστασης, η οποία γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος με συγκεκριμένη διαδρομή, έχει σαν στόχο να διεγείρει (ξυπνήσει) τους λεμφαδένες και να διευκολύνει την κυκλοφορία του λεμφικού υγρού. Εφαρμόζεται από εξειδικευμένους θεραπευτές σε ολόκληρο το σώμα.

Ποια προβλήματα αφορά;

Κυτταρίτιδα, βαριά πόδια, σύνδρομο κατακράτησης υγρών, πάσης φύσεως οιδήματα, χρόνια φλεβική ανεπάρκεια, λιποιδήματα, προβλήματα μεταβολισμού, χαμηλού ανοσοποιητικού, σαν συμπληρωματική θεραπεία στην απώλεια τοπικού λίπους και τέλος σε όλους όσους έχουν ένα συγγενές ή επίκτητο λεμφοιδημα. Το πιο σύνηθες είναι μετά από χειρουργική αφαίρεση των λεμφαδένων λόγω κάποιας κακοήθειας στο στήθος των γυναικών.

Είναι εξειδικευμένο το λεμφικό μασάζ;

Η Αντιγόνη Κρικέλη εξειδικευμένη θεραπεύτρια στην λεμφική μαλαξη – Manual Lymph drainage-  και στην συνολική αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος (CDT) μετεκπαιδευθεισα στο Hogeschool van Utrecht της Ολλανδίας και στο Freiburg της Γερμανίας αναλαμβάνει την εφαρμογή αυτής της πολύ ιδιαίτερης τεχνικής.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00