24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Τι είναι ο ηλεκτροβελονισμός;

Ο Βελονισμός είναι μια πανάρχαια κινέζικη μέθοδος, που εξελίχθηκε σημαντικά με την πάροδο των χρόνων, έχει δε σαν στόχο να επιφέρει την ψυχο-σωματο-διανοητική ισορροπία μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Είναι μια μέθοδος συγγενής με τη Ρεφλεξολογία, το σιάτσου και όλες γενικά τις μεθόδους που χρησιμοποιούν αντανακλαστικά σημεία του σώματος (‘τα κουμπιά πρόσβασης’ από τα έξω προς τα μέσα). Στηρίζεται στη θεωρία ότι το ανθρώπινο σώμα διασχίζεται από ενεργειακά κανάλια (τους μεσημβρινούς) που το τροφοδοτούν με ενέργεια μέσα από τα βελονιστικά σημεία εισόδου. Έτσι φέρνουν σε μια επικοινωνία τα όργανα μεταξύ τους, καθώς επηρεάζονται από τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Σε αυτά τα σημεία επεμβαίνουμε με μασάζ, δακτυλοπιέσεις, βελόνες αλλά και με ηλεκτροβελονισμό χωρίς βελόνες. Στον ηλεκτροβελονισμό με διαβίβαση ρεύματος χαμηλής τάσης 10 Hz, γίνεται διέγερση των κατάλληλων σημείων βελονισμού μ’ ένα ήπιο και πολλές φορές πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ιστορικά, ο ηλεκτροβελονισμός ανακαλύφθηκε πριν από 30 περίπου χρόνια από τον Reinhold Voll ,ο οποίος μέτρησε την ενεργειακή περιεκτικότητα των σημείων του βελονισμού. Ο Charles Waldemar κατάφερε να ενεργοποιήσει τα βελονιστικα σημεία χωρίς την χρήση βελονών που χρησιμοποιούμε στον κλασικό κινεζικό βελονισμό. Αντί αυτών χρησιμοποιούμε μια συσκευή δίκης του ευρεσιτεχνίας με ηλεκτρόδια που εκπέμπουν την εξισορροπητικη συχνότητα των 10Hz. Αυτό αποδεικνύεται βλέποντας τις φωτογραφίες Kirlian αμέσως μετά.

Τι μπορώ να αντιμετωπίσω με τον ηλεκτροβελονισμο;

Η Αντιγόνη Κρικέλη Διπλωματούχος του Ηλεκτροβελονισμού, μπορεί να τον εφαρμόσει για να εξισορροπήσει ενεργειακές διαταραχές, που αντανακλούν τόσο στην υγεία, όσο και σε θέματα αισθητικής και ομορφιάς, με πολύ καλά αποτελέσματα, που δρουν συνεργικά με τις άλλες θεραπείες στην ακμή, στις πανάδες,στο lifting προσώπου, στο αδυνάτισμα, στην κυτταρίτιδα, στα πρησμένα πόδια,στις ρυτίδες των χειλιών,του μετώπου,του μεσόφρυου,στα πρησμένα βλέφαρα κ.α.

Κόστος: από 15€

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00