24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

HYPOXI

Στοχευμένη λιποδιάλυση για μηρούς-γλουτούς ή κοιλιά

Η μέθοδος HYPOXI είναι βασισμένη σε απλά , αλλά αποτελεσματικά βήματα. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Αποτελεί μια μη επεμβατική τεχνολογια για την λιποδιάλυση που δρα κατά του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Με τη μέθοδο Hypoxi έχετε την δυνατότητα να χάσετε πόντους αποκλειστικά από τις περιοχές που έχετε την τάση να συσσωρεύετε λίπος. Αυτές είναι οι μηροί, οι γλουτοι και η κοιλιά. Πολλοι από εσάς συνεχίζουν να έχουν τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα και μετά από καθημερινή άσκηση στο γυμναστήριο και σωστή διατροφή. Τα 3 μηχανήματα HYPOXI εστιάζουν ακριβώς στα σημεία εκείνα που δημιουργείται το πρόβλημα!

Πως λειτουργεί:

Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα Hypoxi, δημιουργούν αρνητική και θετική πίεση για να ενεργοποιήσουν παραπάνω την κυκλοφορία του αίματος(άρα και την αύξηση του μεταβολισμού) και σε συνδυασμό με την ήπια αερόβια άσκηση που μπορεί να είναι ένας διάδρομος ή στατικό ποδήλατο απομακρύνουν και το πιο επίμονο λίπος από εκεί ακριβώς που θέλετε!

Έρευνες έχουν δείξει ότι η τεχνολογια HYPOXI είναι 3 φορές πιο αποτελεσματική στην απώλεια τοπικού λίπους και πόντων σε κοιλιά, μηρούς ή γλουτούς σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους άσκησης.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Με τη μέθοδο Hypoxi μπορείτε, χάνοντας 5 κιλά σωματικού βάρους, να χάσετε:
4 κιλά στοχευμένα από τη κοιλιά (σωματότυπος «μήλο») ή
3 κιλά στοχευμένα από μηρούς και γλουτούς (σωματότυπος «αχλάδι»)

Στο κέντρο αισθητικής και αποτρίχωσης KRIKELI’S + spa θα βρείτε όλα τα μηχανήματα Hypoxi:

Hypoxi Dermology για σφριγηλή επιδερμίδα 20΄:
Μόνη της ή σε συνδυασμό με Hypoxi Vacunaut και Hypoxi Trainer L250 ή και άλλα μηχανήματα σώματος:
Συσφίγγει τον επιδερμικό και συνδετικό ιστό
Ενισχυει την κυκλοφορία του αίματος
Ενεργοποιει την αποβολή υγρών και τοξινών
Αυξάνει τον μεταβολισμό του επιδερμικού ιστού.

Hypoxi Trainer L250 για αδύνατα πόδια χωρίς κυτταρίτιδα 30΄:
Η οριζόντια θέση στο Trainer L250 σε συνδυασμό με την ήπια αερόβια άσκηση (ποδηλάτου) αξιοποιεί με έξυπνο τρόπο τη δύναμη της βαρύτητας. Η αρνητική πίεση ενεργοποιει την κυκλοφορία του αίματος στις επιμαχες περιοχές και έτσι επιτυγχάνεται απώλεια του λίπους και της κυτταρίτιδας στοχευμένα από τους μηρούς και τους γλουτούς.

Hypoxi Vacunaut για επίπεδη κοιλιά 30΄:
Η ειδική στολή πίεσης συνιστά αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους της κοιλιάς και γύρω από τη μέση. Η στήλη του Vacunaut που είναι υπεύθυνη για την παραγωγή της εναλλασσόμενης αρνητικής και θετικής πίεσης συνδέεται με τη στολή, όπου βρίσκονται ενσωματωμένες 122 μικροκυψελίδες ενεργοποίησης.

Παροχες που περιλαμβάνει το ολοκληρωμένο πακέτο Hypoxi:
Προγραμμα HYPOXI της επιλογής σας, Διατροφική υποστήριξη με προγραμμα παρακολούθησης, εβδομαδιαίες μετρήσεις της απώλειας του λίπους, των πόντων και της κυτταρίτιδας.

Κόστος: από 17€

Δείτε το video για το Hypoxi L250 & το Vacunaut:

Δείτε το video για το Hypoxi Dermology

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00