24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

G5 ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΛΑΞΗ

Extensions βλεφαρίδων:

Είναι μια νέα μεθοδευμένη διαδικασία προέκτασης και πύκνωσης των ήδη υπαρχόντων δικών μας βλεφαρίδων.

Η εφαρμογή γίνεται με την προσθήκη νέων βλεφαρίδων με την κλασική μέθοδο τρίχα – τρίχα ή one by one ή lash to lash και με την πιο εξελιγμένη μέθοδο volume 2D έως 8D(τουφάκια) πάνω στις ήδη υπάρχουσες.

Τα extensios τονίζουν το βλέμμα και δίνουν έκφραση στα μάτια.

Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε και με βάση το πόσες υγιείς φυσικές βλεφαρίδες έχουμε, μπορούμε να τοποθετήσουμε από 40 έως 150 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι!

Διορθώνουμε ταυτόχρονα φυσικές ατέλειες των δικών μας βλεφαρίδων, π.χ αν υπάρχει έλλειψη, αν είναι λίγες, κοντές, άχρωμες και ίσιες.

Μπορείτε να έχετε πυκνές, μακριές, γυριστές βλεφαρίδες για όσο χρόνο εσείς θέλετε. Για κάποιες εκδηλώσεις, αλλά και στην καθημερινότητα σας, στις διακοπές, στη θάλασσα, στις γιορτές, τη μέρα και τη νύχτα, χωρίς να χρησιμοποιείτε προϊόντα βλεφαρίδων (π.χ μάσκαρα-ψαλιδάκι).

Η μέθοδος είναι ασφαλής και οι πρώτες ύλες είναι πιστοποιημένες από τον ΕΟΦ ,υποαλλεργικές και καθόλου ερεθιστικές .

Με την ειδική κόλλα, μπορείτε να κάνετε το καθημερινό σας ντους, τη γυμναστική ακόμη και το κολύμπι σας. Η διάρκεια τους είναι ακριβώς όπως και οι βλεφαρίδες σας. Ενδείκνυνται και σε άτομα που φορούν φακούς επαφής.

Διαδικασία:

  1. καθαρίζουμε τα μάτια και τις βλεφαρίδες από το μακιγιάζ, τη λιπαρότητα και τους ρύπους με ειδικό υποαλλεργικό καθαριστικό οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο.
  2. απομονώνουμε τις βλεφαρίδες του κάτω βλεφάρου με ειδική ταινία
  3. ξεκινάμε την συγκόλληση καθε τεχνητής απο μετάξι τρίχας πάνω σε μια φυσική υγιή βλεφαρίδα.
  4. Η όλη εφαρμογή διαρκεί 1,5 με 2 ώρες

Διάρκεια:

Συμβαδίζει με το ρυθμό ανανέωσης των δικών μας βλεφαρίδων.Κατά μέσο όρο χάνουμε 2-3 βλεφαρίδες την ημέρα. Άρα περίπου 1,5 με 2 μήνες.

Συντήρηση:

Κάθε 3-5 εβδομάδες από την αρχική τοποθέτηση. Σε τρείς εβδομάδες συνήθως χρειάζονται τα άτομα που έχουν λιπαρό δέρμα ή παίρνουν φάρμακα που προκαλούν καταστολή της έκφυσης της τρίχας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, για το ραντεβού της συντήρησης δε θα πρέπει να έχουν πέσει όλες οι βλεφαρίδες γιατί τότε θα πρέπει να γίνει πλήρης τοποθέτηση από την αρχή.

Αφαίρεση:

Σε περίπτωση που δεν τις θέλετε άλλο και δεν θέλετε συντήρηση, η αισθητικός μπορεί να προχωρήσει στην αφαίρεση των εξτένσιον που έχουν παραμείνει με ειδική εφαρμογή.

Διαφορά μεταξύ τεχνικής “τρίχα- τρίχα” και “τουφάκια”:

Οι βλεφαρίδες που είναι σε τουφάκια είναι πολύ πιο λεπτές. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να τοποθετήσουμε πολλαπλάσιο αριθμό βλεφαρίδων δημιουργώντας μια βεντάλια από volume extensions χωρίς να προκληθεί η παραμικρή βλάβη στις φυσικές βλεφαρίδες.

Το κάθε τουφάκι ή βεντάλια, φτιάχνεται επί τόπου, με ειδική τεχνική, και συγκολλάται σε μία φυσική τρίχα κάθε φορά και σε απόσταση 0,5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου.

Ενδείκνυται για γυναίκες με πολύ αραιές βλεφαρίδες ή για γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένταση στο βλέμμα τους! Ανάλογα με τον όγκο που θέλει να δώσει στις βλεφαρίδες της, κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει το μήκος, το πάχος, το γύρισμα, ακόμη και το χρώμα των extensions που επιθυμεί.

Το πλεονέκτημα όμως όλων είναι ότι η πελάτισσα δεν αισθάνεται καθόλου βάρος! Φανταστείτε ότι ένα 3D τουφάκι ζυγίζει λιγότερο από μία τεχνητή τρίχα που χρησιμοποιούμε στο One by One. Και η συνολική ποσότητα της που χρησιμοποιείται είναι λιγότερη!

Κόστος: από 15€

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00