24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την ημέρα του γάμου σας να σας κάνουμε το πιο όμορφο και ανεξίτηλο μακιγιάζ κατόπιν χρωματικής ανάλυσης. Η αισθητικός Φιλιώ Κρικέλη (διπλωματούχος χρωμοαναλύτρια) και η Αντιγόνη Κρικέλη με την εξέταση των χαρακτηριστικών του προσώπου, του χρώματος του δέρματος, των μαλλιών και των ματιών σας, σας προτείνει την χρωματική σας παλέτα.

Το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να αναδεικνύει την φυσική μας ομορφιά επιτρέποντας στην προσωπικότητα μας να λάμψει και όχι να την αλλάζουμε βάσει της τελευταίας λέξης της μόδας.

 

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι επαγγελματικά και η συστασή τους η πιο εξελιγμένη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή παγκοσμίως! Είναι τα Jane Iredale.

Αν ο γάμος πλησιάζει και το δέρμα σας έχει ατέλειες ή δεν είναι όπως θα θέλατε, εμείς μπορούμε να σας δώσουμε την καλύτερη εικόνα. Το μυστικό είναι στη βάση (φον ντε τεν).

Τα προϊόντα είναι από ορυκτά μέταλλα ή αλλιώς mineral make up, κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο φυσικό καλύπτοντας ταυτόχρονα όλες τις ατέλειες, αφήνουν ελεύθερους τους πόρους να αναπνέουν, φωτίζουν διαφορετικά το πρόσωπο και η επιδερμίδα σας εκείνη την ημέρα θα φαίνεται αψεγάδιαστη. Η ποιότητα πρώτων υλών σας εξασφαλιζεί την τελειότερη απόδοση στην κάλυψη, εφαρμογή και υφή.

Σημαντικό πλεονέκτημα: τα ορυκτά μέταλλα ενώνονται κατά την εφαρμογή τους και γι’ αυτό το λόγο δεν μουντζουρώνουν, δεν τρέχουν και δεν αλλοιώνονται καθώς περνούν οι ώρες και δεν χρειάζεται να τα ανανεώσετε μετά την τελετή στην εκκλησία. Επίσης είναι απαλλαγμένα από συντηρητικά, χημικά, συνθετικά και χρωστικές ουσίες.

Το μακιγιάζ μας περιλαμβάνει μια ποικιλία βάσεων που προσφέρουν διαφορετικό τελείωμα: από διάφανο ως αδιαφανές και από λαμπερό ως βελούδινο.

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00