24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Τι είναι ο καθαρισμός; Γιατί να τον κάνω;


Ο βαθύς καθαρισμός του δέρματος του προσώπου είναι μια απαραίτητη φροντίδα για ένα υγιές και λαμπερό δέρμα.
Το δέρμα μας και ιδιαίτερα του προσώπου, εκτίθεται καθημερινά και επηρεάζεται από τις τοξικές επιδράσεις και τους ρύπους του περιβάλλοντος,καθώς και από την ηλιακή ακτινοβολία.
Επηρεάζεται επίσης και από εσωτερικές επιβαρύνσεις, της κακής διατροφής, του τσιγάρου, του κακού ύπνου, του άγχους, των ασθενειών κ.α., με αποτέλεσμα να γίνεται βρώμικο, θαμπό, τραχύ, λιπαρό, σμυγματοροϊκό, ευαίσθητο, ξηρό, αφυδατωμένο, οξειδωμένο και να γηράσκει μέρα με την ημέρα όλο και πιο πολύ.
Ο καθαρισμός του δέρματος του προσώπου, είναι η πιο βασική φροντίδα. Γίνεται καθαρίζοντας το καθημερινά στο σπίτι με τα βασικά καθαριστικά προϊόντα, αλλά και κάνοντας τον απαραίτητο βαθύ καθαρισμό στο κέντρο αισθητικής σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Ο βαθύς καθαρισμός ανανεώνει το δέρμα απομακρύνοντας τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, το σμήγμα, αν υπάρχει και τις οξειδώσεις, με αποτέλεσμα το δέρμα να μένει καθαρό, λείο, λαμπερό, υγιές, λεπτότερο στην υφή, με βελτιωμένη τονικότητα και πυκνότητα και το άτομο αισθάνεται το δέρμα του ελαφρύτερο και ανανεωμένο.
Αξίζει να επισημάνουμε,ότι ο καθαρισμός του προσώπου συμβάλλει στην διεξαγωγή των βιοχημικών διεργασιών του δέρματος,από στοιβάδα σε στοιβάδα, στην διαδικασία της θρέψης και της υδάτωσης από μέσα προς τα έξω και αντίστροφα ,προετοιμάζει το δέρμα να απορροφά καλύτερα τα στοιχεία των προϊόντων περιποίησης και να γίνεται ένα ισχυρό προστατευτικό όργανο.