24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Η συστηματική καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας είναι το (μυστικό) για ένα όμορφο, λαμπερό, υγιές δέρμα . Σας συστήνουμε να εντάξετε την πρωινή και βραδύνει περιποίηση του δέρματος στις συνήθειες σας.

Το δέρμα μας καθημερινά δέχεται περιβαλλοντικές επιθέσεις (ατμοσφαιρικούς ρύπους, φως κ.λ) που το λερώνουν ,το αφυδατώνουν ,το οξειδώνουν και το καταπονούν. Οι εσωτερικές στρεσογόνες καταστάσεις και η μη ισορροπημένη διατροφή επίσης προσθέτουν επιβαρυντικά στο δέρμα.

Αποτέλεσμα στο δέρμα φαίνεται και είναι θαμπό, άτονο, με τραχύ ανάγλυφο κάποιες φορές λιπαρό ίσως με στοιχεία ακμής, με σμήγμα, βρώμικο με ανοιχτούς πόρους, αφυδατωμένο, χαλαρό, χωρίς ελαστικότητα, με λεπτές ή βαθιές ρυτίδες ίσως με δυσχρωμίες, κηλίδες ή σημάδια.

Τότε ο καθένας αισθάνεται την ανάγκη να κάνει κάτι για να απαλλαγεί από αυτά και η λύση αρχίζει απ’ την καθημερινή φροντίδα στο σπίτι.

Η απλή αυτή φροντίδα όταν επαναλαμβάνεται καθημερινά θα κάνει το “θαύμα της” μόνο και μόνο επειδή γίνεται καθημερινά.

Τότε σας συμβουλεύουμε να ξεκινήσετε ως εξής:

Καθαρισμός: Σε βρεγμένο πρόσωπο και με καθαρά χέρια, απλώστε ένα προϊόν καθαρισμού, κατάλληλο για τον τύπο δέρματος σας και τις ανάγκες του, σε μέγεθος μαργαριταριού, κάνοντας αυθόρμητες κινήσεις- κυκλικές, ώστε να αφαιρέσετε τους ρύπους το μακιγιάζ και τα νεκρά κύτταρα

Τόνωση: Εμποτίστε ένα δισκίο βαμβακιού με λοσιόν και ταμπονάρετε όλο το πρόσωπο εκτός της περιοχής των ματιών

Θεραπεία: Αφού καθαρίσετε και τονώσετε το δέρμα σας, εφαρμόστε τώρα μία σταγόνα μεγέθους μπιζελιού από το προϊόν θεραπείας, που σας έχει συσταθεί για τις ανάγκες δέρματος σας. Αφήστε το προϊόν να απορροφήσει( περίπου 10’’) και προχωρήστε στη θεραπεία με τη μάσκα.

Μάσκες: Εφαρμόστε ομοιόμορφα την προτεινομένη ποσότητα από τη μάσκα που σας έχει συσταθεί για την εξειδικευμένη θεραπεία σας, στο πρόσωπο- λαιμό και ντεκολτέ και αφήστε την 10 ‘ περίπου. Αναιρείτε και στεγνώνετε το δέρμα.

Κρέμα ματιών: Την απλώνετε κυκλικά γύρω απ’ τα ματιά σε ποσότητα ενός δάκρυ μαργαριταριού, κάνοντας πολύ λεπτές κινήσεις και επικρούσεις πάνω στη περιοχή των ματιών.

Ενυδατική κρέμα- προϊόν προστασίας: Απλώνεται μία επαρκεί ποσότητα από το προϊόν προστασίας για την ημέρα σε όλο το πρόσωπο- λαιμό και ντεκολτέ μέχρι να απορροφηθει. Αν το αντιηλιακό σας δεν περιέχει στοιχεία ενυδάτωσης και αντιοξειδωτικά, επιβάλλεται τότε να προηγηθεί η τοποθέτηση στο δέρμα τέτοιου προϊόντος.

Διευκρινίσεις για τη φροντίδα στο σπίτι: Τις μάσκες μπορείτε να τις εφαρμόζετε 3 φορές την εβδομάδα. Αυτές τις μέρες θα γίνετε πιο εντατική θεραπεία. Αμέσως μετά τον καθαρισμό μπορείτε να κάνετε το πίλιγκ που σας έχει συσταθεί για τις ανάγκες του δέρματος σας και αφού το ξεπλύνετε και εφαρμόσετε τη λοσιόν, βάζετε το προϊόν θεραπείας που μπορεί να είναι ορός, κρέμα, ένζυμα ή κάτι άλλο, αφήνετε λίγο να απορροφηθεί και εφαρμόζετε τη μάσκα

Στην καθημερινή σας φροντίδα ακόμα μην ξεχνάτε

  • Να πίνετε αρκετό νερό για καλύτερη κυτταρική ενυδάτωση
  • Να τρώτε φρούτα προσδίδουν λάμψη στο δέρμα
  • Να τρώτε λαχανικά συσφίγγουν την επιδερμίδα
  • Να ενεργοποιείτε το σώμα σας με δραστηριότητες έτσι κλειδώνετε στους μύες σας υγρασία και το οξυγόνο
  • “Καθαρίστε” το μυαλό σας αποβάλλοντας το οξειδωτικό stress και βοηθήστε τα κύτταρα σας να παραμείνουν ενυδατωμένα και υγιή