24410 75466 - Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Εδω και 20 χρόνια, η νέα αυτή τεχνολογία έχει εξυπηρετήσει πολύ τον τομέα της αποτρίχωσης και ενα σύνολο ανθρώπων έχει λύσει το πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυίας. Απο τις πρώτες κι όλας μελέτες που είχαν ανακοινωθεί και ισχύουν μέχρι και σήμερα, έγινε γνωστό οτι το Laser αποτριχώνει μόνιμα το 95% περίπου των σκληρών και σκουρόχρωμων τριχών.

Το 5% περίπου των εναπομινόντων τριχών, ουδέποτε θα φύγουν, όσες φορές και αν χτυπηθούν με το Laser, γιατι έχουν αναπτύξει αντίσταση σ’αυτό. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να εφαρμοστεί συνδυαστικά η μέθοδος Laser με την ριζική αποτρίχωση με τη βελόνα που ούτε μία τρίχα δε γίνεται να ξεφύγει οταν χτυπηθεί σωστά.

Ακόμα πρέπει να γίνει γνωστό πώς όταν γίνεται Laser αποτρίχωση στο πρόσωπο των γυναικών ή στην πλάτη των νεαρών ανδρών, υπάρχει η πιθανότητα να αναπτυχθεί παράπλευρος υπερτρίχωση ως παρενέργεια.

Τι σημαίνει αυτό:

Σε κάθε 1cm του δέρματος του προσώπου φυσιολογικά υπάρχουν 1.000 περίπου θύλακες τριχών εβρισκόμενοι σε “λήθαργο”. Ισως κάποια στιγμή εμφανιστούν 2-3-5 τρίχες έντονες. Μέσα σε ένα τέτοιο μικρό ‘κουτάκι’ του δέρματος και τότε κάποιος μπορεί να πει: ”κάντε Laser και θα φύγουν”.

Και έτσι γίνεται φεύγουν οι 2-3-5 τρίχες, αλλα μετά απο λίγο καιρό σ’αυτή την περιοχή και γύρω απο αυτή και πιο πέρα αναπτύσσονται άλλες τρίχες, που ως τότε ήταν απαρατήρητες.
Τι έγινε? Η έντονη θερμότητα του Laser που αναπτύχτηκε στην περιοχή  ,εντείνει τις μεταβολικές διαδικασίες των φυσιολογικών θυλάκων των τριχών ή των εν δυνάμει τριχών και “εκρήγνυται” η ανάπτυξή τους. Και το χνοώδες τρίχωμα γίνεται σκληρό και τελογενές και οι ανύπαρκτες τρίχες εμφανίζονται. Τότε έχουμε να αντιμετωπίσουμε ενα νέο κύκλο τριχών, πολυ περισσότερο και μεγαλυτερο απ’τον αρχικό! Όλο αυτο μπορεί να συμβεί στην του προσώπου, οχι όμως του άνω χείλους και οχι στο υπόλοιπο σώμα.

Αυτή η παρενέργεια της παράπλευρης υπερτρίχωσης, ποτέ δε θα μπορούσε να συμβεί με την αποτρίχωση με βελόνα. Οι 3-5-10 τρίχες θα καίγονται χωρίς να ενοχληθεί η γύρω περιοχή. Αξίζει να τονιστεί οτι η ριζική αποτρίχωση με βελόνα, δεν είναι παλιά μέθοδος, απαρχαιομένη.

Το Laser εκτός του κινδύνου της παράπλευρης υπερτρίχωσης στο πρόσωπο αδυνατεί να κάψει οριστικά (με οποιαδήποτε τεχνολογία κυκλοφορεί έως τώρα) τις λευκές, ανοιχτόχρωμες, καστανόξανθες και χνοώδεις τρίχες σε αντίθεση με τη βελόνα που καμμία τρίχα δεν εξαιρείται.

Μια ακόμη λεπτομέρεια πολύ σημαντική:

Όταν η διάγνωση γίνεται απ’τον πελάτη και όχι απ’τον ειδήμονα Αισθητικό το αποτέλεσμα της αποτρίχωσης καταλήγει ανεπιτυχές τις περισσότερες φορές.

Ο πτυχιούχος Αισθητικός ΑΤΕΙ επι 2 χρόνια σπουδάζει τη φυσιολογία της τρίχας και τις αιτίες της υπερ-ανάπτυξής της. Επίσης εκπαιδεύεται σε όλες της μεθόδους προσωρινής και μόνιμης αποτρίχωσης.

Στις εφαρμογές Laser και ριζικής με βελόνα, ο Αισθητικός είναι αυτός που μπορεί να διαγνώνει, όσο κανείς άλλος το αν οι τρίχες είναι φυσιολογικές ή υπόκεινται σε κάποια παθογένεια, να εξετάζει το χρώμα (ποσοστό μελανίνης), το μέγεθος, την πυκνότητα και να προτείνει και να εφαρμόζει την κατάλληλη μέθοδο Laser, βελόνα, ενζυμική ή τον συνδυασμό αυτών των μεθόδων.

Το κέντρο μας εξειδικεύεται στον τομέα της μόνιμης αποτρίχωσης καθώς διαθέτει εμπειρία 30 χρόνων και τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες παγκοσμίως. Με την εμπιστοσύνη σε εμάς, μετά απο μια σωστή διαγνωση και μια ειλικρινή συζητηση, γλιτώνετε χρήματα και πολύτιμο χρόνο!