ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ

HARMONY MASSAGE

Χαλαρωτικό μασάζ που εφαρμόζεται σε όλο το σώμα ,από τα άκρα έως το κεφάλι. Επεμβαίνει κυρίως στο κεντρικό νευρικό σύστημα μέσω των περιφερικών νεύρων αλλά και σε άλλα συστήματα(ενδοκρινικό, πεπτικό, αναπνευστικό, μυικό) με τα αποτελέσματα που τα συνοδεύουν. Συνεργεί πολύ καλά με αιθέρια έλαια που διαλέγουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Ενδείξεις: μυικοί πόνοι, αϋπνία, κούραση και στρες.

ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 4 ΧΕΡΙΩΝ

Οι συντονισμένες κινήσεις 2 θεραπευτών, ανεβαίνουν από τα πόδια ως το κεφάλι πιέζοντας και τεντώνοντας όλα τα μέλη του σώματος, ώστε να απελευθερωθεί η ενέργεια και να αποκατασταθεί η καλή ροή της.

HOT STONES THERAPY

Ενεργειακό χαλαρωτικό μασάζ με ηφαιστειογενείς πέτρες σε όλο το σώμα. Ζεστές πέτρες κυλούν στο σώμα και επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα διευκολύνοντας τη ροή της ενεργείας. Το σώμα χαλαρώνει ενώ ταυτόχρονα αυξάνει η ζωτικότητά του.

ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΠΛΑΤΗΣ

Κατεξοχήν ενεργειακό μασάζ με ζεστό έλαιο σησαμιού που υποστηρίζει το πανάρχαιο ολιστικό σύστημα υγείας του Αγιουρβέδα με σκοπό την επαναφορά και διατήρηση της ισορροπίας σώματος, πνεύματος και ψυχής. Η ένταση του μασάζ ποικίλει. Όλα τα μασάζ πραγματοποιούνται από ειδικευμένους θεραπευτές ειδικό χώρο μονωμένο από θορύβους.

CANDLE MASSAGE

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο στον εαυτό σας ή σε αγαπημένο σας πρόσωπο για ένα CANDLE MASSAGE. Όσο το κερί θερμαίνεται και λιώνει, το άρωμα του κατακλύζει το χώρο, οι αισθήσεις απογειώνονται και το μασάζ γίνεται τελετουργία . Λιώνει σε μόλις λίγους βαθμούς πάνω από την κανονική θερμοκρασία του σώματος και μετουσιώνεται σε ένα ζεστό λάδι μασάζ που επιτρέπει στα φυσικά συστατικά του να διεισδύσουν στο δέρμα απελευθερώνοντας όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες!!!

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00