ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ – ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Θέλω να αδυνατίσω γρήγορα εύκολα και να έχω άριστη φυσική κατάσταση! Πως θα το πετύχω;

Για να χάσει κάποιος υπέρβαρος τα κιλά του σωστά και χωρίς επιβαρυντικές συνέπειες για το σώμα του και τον οργανισμό του,απαιτείται ένα σύνολο εργασιών.

Πρωτίστως πρέπει να πιστέψει σ’ αυτό που θέλει. Να διαγράψει στο νοητικό του πεδίο την εικόνα του υπέρβαρου και όλα όσα σχετίζονται με αυτή.

Να αλλάξει σκέψεις και συναισθήματα και να πιστέψει στον εαυτό του,ότι μπορεί να το καταφέρει και να το διατηρήσει σε όλη του την υπόλοιπη ζωή.

Αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να διαφοροποιήσει τις διατροφικές του συνήθειες να παραιτηθεί απ’ τις “κακές” συνήθειες διαβίωσης, και να περάσει σε ένα “νέο” τρόπο ζωής, γεμάτος από θετικά συναισθήματα και δραστηριότητες.

Για όλες αυτές τις αλλαγές, στο χώρο μας ο κάθε υπέρβαρος, λαμβάνει την αναγκαία υποστήριξη σε διατροφικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Όταν κάποιος κάνει “δίαιτα”, ο οργανισμός του κατακλύζεται από τα προϊόντα της καύσης, που σε μεγάλο ποσοστό είναι τοξίνες.

Αυτά τα προϊόντα επιβάλλεται να απομακρύνονται συστηματικά απ’ τον οργανισμό.

Στο KRIKELIS +SPA διαθέτουμε όλες τις μεθόδους που μπορούν να στηρίξουν την αποτοξίνωση. Η διατροφική αποτοξίνωση, αλλά και τα μασάζ, τα μπάνια οι θαλασσοθεραπείες, τα φύκια, οι λάσπες, τα αιθέρα έλαια, τα ατμόλουτρα, οι θερμοθεραπείες και άλλες πολλές εργασίες μπορούν να βοηθήσουν στην αποτοξίνωση, που είναι το πρώτο βήμα για την απώλεια βάρους. Οι αποτοξινώσεις πρέπει να επαναλαμβάνονται ανά χρονικά διαστήματα,όσο το άτομο κάνει την προσπάθειά του,για να χάσει το υπερβολικό βάρος του.

Παράλληλα με εξειδικευμένα μηχανήματα που στοχεύουν στο λίπος, υποστηρίζουμε την καταστροφή του, είτε αυτό είναι τοπικό, είτε επί του συνόλου.

Με άλλα μηχανήματα της σύγχρονης τεχνολογίας φροντίζουμε, ώστε το δέρμα του να μη χάσει την συνοχή και την ελαστικότητα του.

Το άτομο εκπαιδεύεται καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος του για την συντήρηση του βάρους του.

Η απώλεια βάρους πραγματοποιείται με ασφάλεια για την υγεία και τον οργανισμό με την αποτοξίνωση των οργάνων και την εναλλακτική υποστήριξη.Με την απομάκρυνση των τροφών που “κολλάνε” το βάρος, καθώς και με την υποστήριξη της σύγχρονης τεχνολογίας με τα πολύ στοχευμένα μηχανήματα λιποκαταστροφής – σύσφιξης και άσκησης.

Η ισορροπημένη διατροφή και η αποτοξίνωση, ένας τακτικός Βιοενεργειακός έλεγχος υγείας και το test τροφικής δυσανεξίας, ο βιοσυντονισμός,η τεχνολογική υποστήριξη που διαθέτουμε στον χώρο μας,(μηχανήματα, όπως είναι το Med Contour-Vaser Shape, η Kρυολιπόλυση, ο θάλαμος αποτοξίνωσης, το LPG Endermologie, τα Hypoxi, το Dream Healther, το Accent XL),καθώς επίσης οι εναλλακτικές θεραπείες και θεραπείες spa, με μηχανήματα χαλάρωσης και άσκησης, μπορούν να δώσουν σε εσάς,που ενδιαφέρεστε για το αδυνάτισμα,το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία !

Επισκευτείτε μας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Υψηλάντου 37, 43100, Καρδίτσα

Τηλεφωνήστε μας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Τηλ: 2441 075466

Πότε να σας περιμένουμε

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 – 14:00 | 18:00 - 21:00